sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam / Köpenhamn, 31 mars 2010 - EMS-kort, europeisk aktör inom elektroniska betalningslösningar och CNG Processing, Danmarks Betaltjänstleverantör, tillkännager sitt nya partnerskap i globala betalningar. Genom att använda EMS-kortets förvärvningsplattform kan CNG erbjuda e-handelskunder ett brett utbud av betalningsmöjligheter och nya tjänster.

CNG har en stark närvaro på den skandinaviska marknaden och fokuserar särskilt på spel- och resesektorn. EMS-kortets internationella tillvägagångssätt ger CNG avancerad teknik, grundlig marknadskunskap och erfarenhet inom sektorn "spel" och "resor". Ett partnerskap som matchar marknaden och målgruppen.

Gert Poulsen, VD på CNG: "I EMS Card har vi hittat en erfaren och professionell partner som förstår marknadens behov och är villig att erbjuda en flexibel och kundorienterad lösning i betalningstransaktioner. Detta är också ett mervärde för våra egna kunder: i tillväxt, nya tjänster och mer försäljning. Vi är övertygade om ett långsiktigt förhållande med EMS-kortet. En positiv utveckling för både CNG och EMS-kort, med synergieffekter som våra kunder dra nytta av.

Marc van Piggelen, kommersiell direktör på EMS-kortet: "Det här partnerskapet med CNG Processing gör det möjligt för oss att erbjuda våra betalningslösningar för en bred, ny kundgrupp på den europeiska marknaden. Vårt mål är att stödja den internationella utvecklingen av våra partners och kunder och se fram emot ett framgångsrikt förhållande.

Om CNG
CNG Processing är en av de internationella betalningsserviceleverantörerna som erbjuder ett komplett utbud av betalningsalternativ och tjänster. CNG-kunderna dra nytta av ett brett utbud av tjänster som kombinerar innovativ teknik med E-money-banktjänster. CNG erbjuder ett komplett paket av lokala i internationella betalningsalternativ, utöver den därmed sammanhängande riskhanteringen som ger en enkel, säker och flexibel transaktion för kunderna. CNG har godkänts av Finansinspektionen och har varit medlem i MasterCard sedan september 2009 med egen licens för att utfärda förbetalda MasterCard-kort. Den danska regeringen är delvis ägare till CNG, vars huvudkontor ligger i Köpenhamn. För mer information om CNG-bearbetning: www.cngpro.com

Om EMS-kort
Som en ledande internationell korttransaktionsprocessor erbjuder EMS-kortet dig förstklassiga tjänster för alla dina kortbetalningar. EMS-kortet är ett joint venture mellan First Data, en internationell ledare inom e-handel och betalningstjänster, och International Card Services (ICS), den holländska marknadsledaren inom kreditkort, och som sådan har mycket erfarenhet och en tillförlitlig infrastruktur. som bygger på den bästa tekniken inom kortbetalningssektorn. EMS-kortet erbjuder en allt-i-ett-lösning för behandling av inhemska och utländska transaktioner med de vanligaste kredit- och betalkorten: Visa, MasterCard, International Maestro, V PAY, Visa Electron och American Express. Besök www.emscard.com för mer information.

Top