sv.onlinewebcreations.com

NetApp tillkännager tre viktiga förändringar inom ledningen. Första Oscar Wijnants blir den nya landsdirektören Nederländerna. Wijnants har arbetat för NetApps försäljningsorganisation sedan 2010 och har haft olika roller sedan dess. Hans NetApp-karriär började som försäljningsrepresentant, varefter han var positionen för Global Enterprise Manager. Sedan blev han distriktschefsförsäljning för grossistmarknaden. I sin nya roll som landdirektör rapporterar Wijnants till direktören Nordösteuropa.

Wijnants: "NetApp har en unik position. Vår kundbas och marknaden växer snabbt, vårt aktiekurs är på högsta punkt sedan 2001 och våra kunder svarar mycket positivt på den position vi har tagit i hybridmoln. Det nya äventyret ger mig möjligheten att spela en roll för att fortsätta denna gynnsamma trend och hjälpa företaget att uppnå mer framgång. "

Den andra och tredje förändringen av förvaltningen innebar att Gos Hein van de Wouw skulle ersättas som direktör Nordösteuropa av Chris Greenwood. Van de Wouw flyttar sig till NetApps globala gren, där han tar rollen som VP-försäljningen för NetApp Global-kontona i EMEA.

Van de Wouw: "Efter två starka år av marknadstillväxt och uppnå tre viktiga mål överför jag mitt ansvar till Chris med största förtroende. Vi har lyckats modernisera datacentret med Cloud-Connected Flash, vilket hjälper kunder att skapa nya tjänster genom att underlätta ett privat moln och innovera med hjälp av molnet. Jag ser fram emot att bli en del av den internationella organisationen och kunna tjäna våra största internationella kunder. "

Greenwood, som, liksom Wijnants, har arbetat på NetApp sedan 2010, kan inte vänta med att genomföra sina planer för företaget: "Jag ser fram emot att fortsätta vår dynamiska tillväxt i norra och östra Europa. Vi är fortsatt engagerade i nya datahanteringsarbete, både bland våra största kunder och genom våra Hyperscaler-partnerskap med AWS, Microsoft och Google. "

Top