sv.onlinewebcreations.com

Tisdagen den 25 augusti 2015 - Awingu, ett Gent-baserat företag som utvecklar innovativ programvara med fokus på aggregation av arbetsytan, tillkännagav idag att Steve Meynen och Ralph van Lysebeth går med i företaget, både som kommersiell chef. De tidigare direktörerna i Ingram Micro och Samsung kommer att ansvara för den nationella och internationella affärsstrategin vid Anwingu, vilket hjälper företag att flytta sina IT-resurser och applikationer till Cloud med den webbaserade centrala arbetsytan från Awingu.

Steve Meynen, den tidigare BeLux-verkställande direktören för Ingram Micro, har en beprövad rekord med mer än 20 års erfarenhet av försäljning och projekt inom återförsäljarkanalen, tillsammans med en gedigen kunskap om IT-distributionssystem. Nyligen fick han priset för "Channel Personality 2015" på den belgiska kanalutmärkelsen.

Ralph Van Lysebeth har stor erfarenhet inom detaljhandel, B2B och konsultverksamhet och har mer än 20 års erfarenhet som chefschef hos olika storskaliga internationella organisationer. Innan han gick med i Awingu arbetade han hos Samsung för BeLux som Country Diretcor, Enterprise Business Team.

"Awingu är glad att Steve Meynen och Ralph Van Lysebeth går med i ledningsgruppen. Båda är högt respekterade personer inom IKT-samhället och ger många års erfarenhet till vårt snabbt växande företag, säger VD Walter Van Uytven. "Deras erfarenhet av ledning kommer säkerligen att stärka vår förmåga att kommunicera och operationalisera och det skapar nya viktiga affärsmöjligheter, eftersom de inte bara förstår det kommersiella landskapet utan också våra kunders behov som vill ha en enkel, säker och prisvärd lösning för BYOD. såväl som mobila arbetare. "

Steve Meynen gick med i Awingu den 17 augusti och Ralph Van Lysebeth kommer vara med i slutet av tredje kvartalet. Båda kommer att vara anställda på huvudkontoret i Gent.

Top