sv.onlinewebcreations.com

Rotterdam-investeraren BB Capital Investments har en majoritetsandel i Drogisterij.net från Stellendam.

Det verkar som om Jaap Santifort sålde det mesta av bolagets egendom i september. Han är kvar som aktieägare och direktör.

Hur många procent av aktierna är nu i händerna på BB Capital Investments har inte avslöjat företagen. Det är inte heller klart hur mycket pengar som är inblandade i investeringen.

Investeraren skriver på sin webbplats: "BB Capital fokuserar på transaktioner från ett transaktionsvärde på 4 miljoner euro upp till maximalt plus minus 50 miljoner euro, helst aktiv i traditionella sektorer."

Drogisterij.net räknar med att fördubbla omsättningen under de närmaste åren. Företaget drar nytta av konsumenternas förändrade inställning. Han gör allt oftare sina vanliga meddelanden via webben. Det förväntas att konsumenterna efter tio år inte längre spenderar en tredjedel av sina utgifter på detaljhandeln i shoppinggatan, men på nätet.

Internetaffären är en av deltagarna i det nya digitala varuhuset Luccy.nl. Luccy är ett samarbete mellan Omoda.nl, Xsarus.nl, Travelbags.nl, Voorwinden.nl, Drogisterij.net, Daka.nl och After-eden.nl.

Drogisterij.net är den första internetinvesteringen av BB Capital Investments.

Top