sv.onlinewebcreations.com

Philips och Reinier de Graaf-sjukhuset ingår ett 15-årigt partnerskap för innovativ medicinsk teknik, klinisk IT och tjänster för att optimera framtida patientvård

- Partnerskap ger sjukhus snabb tillgång till innovativ medicinsk teknik, kliniska IT-lösningar och tjänster för optimal patientvård
- Avtalet ger nuvarande och framtida behov på sjukhus inom sjukvård, operativa processer och teknik
- Fasta månatliga driftskostnader över en period av 15 år erbjuder sjukhus en överkomlig och förutsägbar vårdmodell

Amsterdam - Royal Philips NV (NYSE: PHG, AEX: PHIA) och Reinier de Graafs sjukhus i Delft har idag meddelat att de har tecknat ett samarbetsavtal med en löptid på 15 år för att fortsätta vården och patientens erfarenhet i 622 bed sjukhuset. förbättras. Avtalet omfattar alla fyra platser på sjukhuset, inklusive den nya anläggningen som öppnas i augusti 2015, med vilken den kan ta hand om cirka 251 000 patienter i regionen. Partnerskapet ger sjukhuset snabb tillgång till den senaste medicintekniken, underhållstjänsterna och innovativa planerings- och konsulttjänster för att förbättra hälso- och sjukvård och affärsresultat, med fasta månatliga driftskostnader som överenskommits.

Avtalet omfattar bland annat medicinska bildsystem för diagnos och behandling av sjukdomar. Dessutom tillhandahåller Philips sina kliniska IT-lösningar till sjukhuset. Philips och sjukhuset har inkluderat mätbara operativa mål i avtalet och partnerna kommer att arbeta tillsammans för att utveckla och genomföra innovativa metoder för att uppnå dessa resultat och att distribuera medicinsk utrustning så effektivt och effektivt som möjligt. Philips tekniker kommer permanent att vara stationerade på sjukhuset för att arbeta med sjukhuspersonal för att ytterligare optimera tillgängligheten och effektiviteten hos sjukhuset.

"Vi vill erbjuda våra patienter bästa möjliga vård och erfarenhet", säger Jaap van den Heuvel, styrelseordförande för Reinier de Graaf. "Samtidigt måste vi arbeta på ett kostnadseffektivt sätt. Vi har funnit en flexibel teknikpartner i Philips som kan ta ansvar för detta och med vilka vi kommer att arbeta tillsammans för att förbättra patientens erfarenhet och vår vårdskvalitet. "

"Vårdlandskapet förändras ständigt. Efterfrågan på vård ökar och vi måste leta efter nya sätt att erbjuda överkomlig högkvalitativ vård ", säger Henk Valk, chef för Benelux på Philips Healthcare. "I nära samarbete med Reinier de Graaf Gasthuis har vi utvecklat en anpassad samarbetsmodell. Det gör att vi kan erbjuda dem den medicinska tekniken och lösningarna de behöver, liksom flexibiliteten att svara på förändringar i vårdbehov. "

Med nuvarande och framtida förändringar inom hälsovårdssystemet i åtanke är flexibilitet centralt för partnerskapet. Därför anpassas den nödvändiga kapaciteten för diagnos och behandling regelbundet till förändringar i antalet patienter, varvid avtalet justeras i enlighet därmed. På detta sätt kan partnerskapet svara på demografiska och makroekonomiska utvecklingar och den förändrade efterfrågan på vård och tillgodose sjukhusbehoven inom sjukvården, operativt stöd och utrustning.

Förutom leverans av ny bildhanteringsutrustning erbjuder avtalet även uppgraderingar av befintliga bildsystem för att förlänga livslängden och därigenom uppnå en optimal avkastning på investeringen.

Top