sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam, 05.01.2017 - Traditionella designers förstår ingenting om Lesara.nl. Hur är det möjligt att Lesara alltid kan göra de senaste mode- och livsstilstrenderna till rimliga priser för alla? Det här är det nya introet på Lesaras nya TV-plats. På ett humoristiskt sätt förmedlar Lesara sitt budskap: de som gillar bra erbjudanden, de bästa priserna och de senaste trenderna bör vara på nätbutiken för prisvärda mode- och livsstilsprodukter. Med den nya TV-kampanjen använder Lesara stor nytta av den nederländska marknaden.

"Med denna kommersiella vill vi vädja till fler holländska konsumenter och visa att de senaste trenderna i mode och livsstil inte behöver vara dyrda alls. 2016 var ett mycket framgångsrikt år för Lesara och vi vill naturligtvis fortsätta till 2017, säger landschefen i Nederländerna Sander van Bladel. TV-reklam sänds i Nederländerna på RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL-brott, Historia, Triad, 24 Kök, Discovery, Eurosport, Fox, Fox Sports, ID, National Geographic och TLC.

Lesara lanserades i november 2013 och är redan en snabbväxande webbshop. De har verksamhet i 23 länder och har över 1, 5 miljoner kunder över hela världen. I Nederländerna uppnådde Lesara en omsättningsökning på 330% under 2015 till 2016. Lesara har också ambitiösa planer för 2017.

TV-platsen kan ses här

Top