sv.onlinewebcreations.com

Travelport, en ledande e-handelsplattform med distribution, teknik och betalningslösningar för rese- och turistbranschen, har lanserat en uppdaterad version av sin populära Travelport Mobile Agent (TMA) app. Verktyget erbjuder resebyråer flera nya funktioner. Mobilappen utvecklad i samarbete med TTS - en aktiv medlem i Travelport Developer Network - gör det möjligt för resebyråer att göra bokningar för sina kunder från mobila enheter. Appen lanserades första gången 2011 och har installerats mer än 41.500 gånger över hela världen.
Det fullständiga engelskspråkiga pressmeddelandet finns nedan.
Travelport lanserar förbättrad version eller Travelport Mobile Agent
Senaste utgåvan introducerar ny funktionalitet och ökad effektivitet för resebyråer
Travelport, en ledande resemarknad som erbjuder distribution, teknik, betalning och andra lösningar för den globala turist- och turistindustrin på 7 miljarder dollar, har lanserat en uppgraderad version av sitt populära Travelport Mobile Agent (TMA) verktyg som introducerar en rad nya funktioner och funktionalitet för dess byrå användare. Mobilappen som utvecklats i samarbete med TTS, en aktiv medlem i Travelport Developer Network, gör det möjligt för resebyråer att göra bokningar för sina kunder från handhållna enheter. Det lanserades första gången 2011 och har nu 41.5k installationer globalt.
Version 3.0 eller Travelport Mobile Agent innehåller nya funktioner som implementeras som en följd av användaråterkoppling och är utformade för att möjliggöra för agenter att tillhandahålla överlägsen kundservice. TMA 3.0 kommer att vara tillgänglig för nedladdning från Apple App Store och Google Play från och med 30 juli.
Fortsatt att stödja de kritiska funktionerna i den ursprungliga TMA, inklusive fullständig integration med Apollo, Galileo och Worldspan-plattformar och tillgängliga på iOS och Android-enheter, inkluderar de nya versionen förbättringar:
- Förbättrat användarvänligt gränssnitt och grafik som ger enklare navigering och snabbare tillgång till information, vilket förbättrar användarproduktiviteten.
- Förbättrat innehåll med förbättrade data så att användarna får tillgång till information på skärmen.
- Snabbare reseplatformsreaktion på kommandoställningar.
- Anpassningsbara snabbnycklar, PKeys, historia och passagerarens namnrekord (PNR) lagras i molnet.
- Integration med Travelports, Travelport ViewTrip resvägsverktyg, som ger snabb tillgång till resplanen.
- Newsfeed med relevanta researtiklar.
Chris Zando, VP eller partnerskap och allianser, Travelport kommenterade "Vi hjälper till att leverera exceptionell service till sina kunder. Detta ökar vidare rollen Travelport nu unikt spelar i den globala resedistributionskedjan. "
Rui Figueiredo, COO hos TTS, kommenterade den nya utgåvan: "Här hos TTS är tanken på produktinnovation inte bara ett centralt inslag i vår strategi, men något vi överväger varje dag för att bättre kunna betjäna våra kunder genom. Travelport Mobile Agent 3.0 erbjuder exakt det: en uppsättning nya funktioner som optimeras för att förbättra produktiviteten hos våra anställda. "
Travelport främjar en öppen plattform och Travelport Universal API ™ erbjuder utvecklarpartners nya standarder inom anslutning, integration och design. Denna flexibla tillgång till oöverträffat innehåll och tjänster resulterar i nästa generations reseverktyg och mobilappar, skapade av Travelport och unika utvecklingspartners inom sitt nätverk.

Om Travelport
Travelport är en ledande resemarknad som erbjuder distribution, teknik, betalning och andra lösningar för den globala turist- och turistindustrin på 7 miljarder dollar. Med närvaro i 170 länder, cirka 3 600 anställda och 2013 nettoomsättning eller 2, 1 miljarder dollar, är Travelport ett privatägt företag bestående av:
Vår Travel Commerce Platform, genom vilken vi underlättar resehandeln genom att ansluta världens ledande resebyråer med online och offline reseköpare i vår proprietära affärsverksamhet till företag (B2B) resemarknad. I takt med att reseindustrins krav utvecklas utnyttjar vi vår resehandel plattform för att omdefiniera den elektroniska distributionen och försäljningen av flygkärnans kärn- och tillhörande produkter samt att utvidga vår värld av resor handel utöver luften, inklusive till hotell, biluthyrning, järnväg, kryssningsfartyg och researrangörer. Dessutom har vi utnyttjat vår domänkompetens inom resebranschen för att utforma en banbrytande B2B betalningslösning som tillhandahåller resebyråer och säkra avveckling av resetransaktioner. Vi utnyttjar också den omfattande informationen som hanteras av vår plattform för att tillhandahålla en rad ytterligare tjänster, såsom reklamlösningar, prenumerationstjänster, datatjänster för affärsinformation och marknadsorienterade analysverktyg till resebyråer, resebyråer och andra användare av resdata.
Våra tekniktjänster, där vi tillhandahåller kritiska IT-tjänster till flygbolagen, till exempel shopping, biljettförsäljning, avgångskontroll och andra lösningar, så att de kan fokusera på sina kärnverksamhetskompetenser och sänka kostnaderna. Vi hanterar reservationer, lagerhantering och andra relaterade kritiska system för Delta Air Lines.
Om TTS - Travel Technology & Solutions
TTS är en global ledande aktör inom utveckling av innovativa lösningar för rese- och turistindustrin. TTS utvecklar tekniskt lösningar för resebyråer, konsolidatorer, flygbolag och företag i mer än 70 länder i 5 kontinenter, förvaltas via 3 kontor - Miami, Lissabon, Barcelona. TTS är också en Travelport Partner, som tillhör Travelport Developer Network.

Top