sv.onlinewebcreations.com

BBP har tagit över marknadsföringstitlarna från Lenthe Publishers. Nu när utgivaren får tag på bland annat MarketingFacts och Marketing Tribune, stärker förslaget förslaget till annonsörer.

"Det är viktigt att ha massa och sälja det till annonsörer. Med några sidvisningar kommer du inte att vara där längre. Särskilt i b2b-stycket. Med våra webbplatser och nyhetsbrev har vi nu ett starkt förslag till annonsörer, säger Paul Petermeijer, nuvarande direktör och ägare till BBP, snart direktör för affärsutveckling vid BBP.

BBP och Lenthe Publishers har arbetat tillsammans för en tid. Idéerna för en övertagande av vissa titlar hade redan fallit. Detta har gjorts konkret de senaste månaderna. Petermeijer: "Du letar efter nya möjligheter som medieföretag. Då tittar du på marknaden vilken typ av titlar passar. Dessa titlar från Lenthe Publishers passar snyggt i bilden. "

Enligt Petermeijer finns det mycket synergi mellan produkterna. "Man kan föreställa sig att vi ska se hur vi ska lägga till händelser i filialen av Lenthe Publishers. Det är också möjligt att folk tar flera prenumerationer. Du har ett bättre förslag till annonsörer, mer räckvidd, både offline och online. "

Bland annat kommer MarketingTribune, Twinkle, Telecommerce, SponsorTribune och National Marketing Day i samma hand.

Utgivare Ilse Media i juni sålde sitt minoritetsintresse på 25 procent i marknadsföringsbloggen MarketingFacts. Lenthe Publishers tog sedan över aktierna. Marco Derksen är med 75 procent större aktieägare i Marketingfacts, och bloggen är i den meningen inte helt "i händerna på BBP.

Petermeijer kommer att fokusera på internationell expansion i sin nya roll som chef för affärsutveckling. "Vi har redan börjat. Vi rullar ut ett antal händelser inom e-handeln i yttervärlden. Marknadsföring är bara nästa steg, när integrationen av de nya titlarna har landat. "Det finns också planer för ett online europeiskt e-handelsprojekt. "Vi har tillräckligt med idéer, men vi måste först integrera två företag."

Maarten Timmers Verhoeven, chef för Lenthe Publishers, blir generaldirektör för BBP. Zhomer Media Business har sålt titlarna på Lenthe Publishers på grund av en strategisk omorientering, enligt det officiella meddelandet. Det internationella moderbolaget fortsätter i beta sektorer som elektronik och datorteknik.

Top