sv.onlinewebcreations.com

Dallas, 1 november 2017 - TRIMM och iemand.nl har vunnit ett internationellt MarCom Gold-pris. Denna utmärkelse har vunnits med online-rengöringsplattformen en.nl i kategorin företags-till-konsumentwebbplats.

MarCom Awards är en internationell kreativ konkurrens där särskilda prestationer inom marknadsföring och kommunikation erkänns. Till tävlingen deltar den största världen runt omkring 6000 deltagare från hela världen varje år.

iemand.nl är en online rengöringsplattform där utbud och efterfrågan på städning hemma är kopplade. Allt går genom plattformen: från bokningar till abonnemang och från betalning till kommunikation mellan kunder och proffs. Tack vare den interaktiva webbplatsen och appen, kan someone.nl klara av att ansluta renare och kunder effektivt. Med detta ger ene.nl behovet av att göra städtjänster på ett enkelt, juridiskt och pålitligt sätt. iemand.nl ger hundratals människor jobb och tusentals kunder extra fritid för sig själva.

"Vi har lyckats skapa en plattform tillsammans med TRIMM som helt lindrar kunder och proffs. Tack vare omfattande användarforskning innehåller plattformen en enkel bokning och en elegant design. Denna utmärkelse är en fantastisk uppskattning för vårt hårda arbete! "
- Martijn Uittenbogaard, VD någon

Nyfiken om online rengöringsplattform someone.nl? Ta en titt på www.iemand.nl!

Top