sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam, 4 december 2013 - TP Vision lägger till Spotify, Cloud TV och Cloud Explorer till Philips Smart TV-erbjudandet. Med dessa nya molntjänster har Smart TV-tittaren ett brett utbud av musik som ska streamas och olika lokala, nationella och internationella TV-kanaler står till hans förfogande. Cloud Explorer erbjuder också direkt tillgång till personligt multimediainnehåll som lagras i molnet, så att du nu kan njuta av det på storskärmen. De nya molntjänsterna är tillgängliga direkt.

Spotify ger musik till Philips Smart TV
Med den nya Spotify-appen kan ägare av en Philips Smart TV från 6xx8, 7xx8, 8xx8 och 9xx8 serien som levererades 2013 få tillgång till en av världens största musikströmmande tjänster. En premie prenumeration från Spotify erbjuder ett musikbibliotek med över 20 miljoner låtar som kan lyssnas utan begränsningar, oavsett om det är organiserat i praktiska spellistor. Nya Spotify-kunder får en gratis 30-dagars premiumprenumeration på deras Philips Smart TV.

Pascal de Mul, chef för hårdvarupartnerskap, Spotify: "Nu när Spotify finns på Philips Smart TV kan TV-tittare också njuta av miljontals låtar på soffan i sitt eget vardagsrum. Detta samarbete med TP Vision är nästa stora steg i vårt mål att göra musik från hela världen lätt och omedelbart tillgänglig, på vilken plattform som helst. "

Cloud TV tar över gränserna för kabel-tv
Cloud TV tar TV-upplevelsen på Philips Smart TV från 2012 och 2013 till nästa nivå genom att sammanföra hundratals lokala, nationella, internationella och temakanaler från utvalda Cloud TV-partners (1). Detta resulterar i ett brett utbud av premium- och icke-premium-kanaler, av vilka mycket är tillgänglig kostnadsfritt av de berörda Cloud TV-partnerna.

Cloud TV-appen på Philips Smart TVs startskärm visar de tillgängliga kanalerna, ordnade efter genre och popularitet. Kanalerna är lätt sökbara för optimal användarvänlighet. Varje ström kan läggas till i favoritlistan på startskärmen.

Cloud Explorer visar innehåll i molnet
Tack vare Cloud Explorer-appen erbjuder Philips Smart TV nu också enkel åtkomst till foton, videor och andra filer som är lagrade i molnet. Appen visar alla spelbara filer i det privata molnutrymmet, ordnade efter typ. Videor, foton och ljudfiler har egna mappar. Med appen, som körs på alla Philips Smart TV-kanaler från 2013, kan användarna logga in på sitt befintliga Dropbox-konto eller skapa ett nytt konto.

Albert Mombarg, chef för Smart TV, TP Vision: "Philips Smart TV utnyttjar de möjligheter som molnet erbjuder oss optimalt: innehållsintervallet är mycket varierat och personliga medier är nu, förutom alla andra enheter, även på TV. att visa. Med tillägget av de nya molnbaserade applikationerna ökar vi återigen det praktiska värdet av vårt Philips Smart TV-erbjudande. "

(1) Erbjudandet varierar per land / region.

Top