sv.onlinewebcreations.com

Virtual Affairs, en ledande internetleverantör med full service, har tecknat ett distributionsavtal med Intlock Ltd, utvecklare av CardioLog webbanalys och SharePoint Marketing Suite. Genom detta avtal kan Virtual Affairs implementera denna Marketing Suite för kunder som baserar sina Enterprise-webbplatser och intranätportaler på Microsoft SharePoint.

Virtual Affairs är en dedikerad partner till Microsoft och har framgångsrikt implementerat många SharePoint-baserade webbapplikationer. Företag som väljer att standardisera på den här plattformen har nu möjlighet att lägga till avancerade analyser och marknadsföringsverktyg på nätet i sin webbmiljö. Funktioner som A / B-testning, beteendemålning, kampanjspårning och förbättrad webbanalys är några av de viktigaste funktionerna som Intlock erbjuder och kräver online-proffs idag.

Intlock är mycket nöjda med att det har kunnat kontrakta Virtual Affairs som distributör, eftersom det ger substans till en lokal närvaro i Nederländerna. Yarin Negri, Intlocks marknadschef säger: "Med Virtual Affairs som partner kan vi nå en helt ny kundbas, särskilt inom den nederländska finansmarknaden. Virtuella angelägenheter är engagerade i online framgång för finansiella företag och företag som verkligen omfamnar internet som en seriös försäljnings- och kommunikationskanal. Att lägga till sin kunskap, erfarenhet av kompetens och kompetens inom online marknadsföring och statistik är en stor fördel för kunder som vill använda Intels Enterprise Marketing Suite. "

Om virtuella frågor
Virtual Affairs är en fullservice internetbyrå med 150 anställda och kontor i Amsterdam, Rotterdam och Sofia (Bulgarien). Internetbyrån har sedan 1997 varit engagerad i att tillhandahålla online-framgång för finansiella tjänsteleverantörer som Ditzo, Rabobank, Aegon, VGZ och ASR, men även för kunder som InterIKEA Systems, Staples och Heineken. Passionen i Virtual Affairs ligger i att tänka på och inse e-businessapplikationer, online marknadsföringskoncept och mobila applikationer.

Om Intlock Ltd
Intlock är en leverantör av ledande webbanalys och marknadsföringslösningar och har funnits sedan 2005. Företaget utvecklar, säljer och integrerar CardioLog och SharePoint Marketing Suite, omfattande webbanalyslösningar utformade för små och medelstora företag + Enterprise-portaler och webbplatser. SharePoint Marketing Suite erbjuder organisationer möjligheten att förbättra webbplatser på internet, anpassa dem, att lära känna användare och besökare och förbättra varumärkeslojalitet. CardioLog Analytics gör det möjligt för organisationer att få en komplett och snabb inblick i användningen av deras intranätportal för att maximera avkastningen på intranätinvesteringar.

Top