sv.onlinewebcreations.com

"De Techniek Achter Nederland", en UNETO-VNI-kampanj för affärsmarknaden, har uppstått som den obestridda vinnaren för den bästa Superpromoter-åtgärden 2014. Den sociala medieplattformen som drivs av installationspersonal och företag lyckades säkra 53 procent av rösterna. mobilisera. UNETO-VNI och dess medlemmar visar att installationssektorn är full av entusiasm och superpromotor för industrin.

Värt vinnare
Rijn Vogelaar, författare till De Enthousiasme Trilogy och grundare av Superpromoter Action: "Tekniken bakom Nederländerna är ett vackert Superpromoter-fall. Öka entusiasmen med en bra hemsida och se till att denna entusiasm lätt kan delas. Det var vackra saker nominerat men det här är en värdig vinnare av huvudpriset.

pride
Ordförande Titia Siertsema från UNETO-VNI: "Styrkan i kampanjen är att våra medlemmar berättar för vilka innovativa projekt de utför. Vi är stolta över att vi som branschorganisation har så många entusiastiska medlemmar bakom oss för att göra De Techniek synlig för Nederländerna. Kampanjen är en träff. Vi visar som en bransch vad vi kan! "

Inspirerande historier
Jan Al, tidigare direktör för BAM Techniek och direktör för UNETO-VNI: "Våra medlemmar delar sina inspirerande historier via www.detechniekachternederland.nl och våra sociala medier, som Twitter, Linked-In och Facebook. "Tekniken bakom Nederländerna" säkerställer att dessa berättelser delas. Fler och fler människor använder nu #TechniekNL för att delta i vår plattform. En rörelse som nu snabbt sprider sig till företagskunder, allmänheten och ungdomar.

erkännande
Enligt kampanjchef Kirsten Bruijel är priset för "Best Super Promoter Action of 2014" ett erkännande av styrkan i De Techniek bakom Nederländerna. "Meddelanden delas ibland mer än hundra gånger. Det är den kollektiva entusiasmen och den delade stolthet som säkerställer en bred räckvidd. Det finns också fler och fler skolor och unga som upptäcker plattformen. '

Top