sv.onlinewebcreations.com

GitHub stärker sin position på den europeiska marknaden och etablerar ett lokalt supportteam på den nederländska marknaden för stora företagskunder. Dessa är ofta företag med affärsprojekt för omvandling av program.

Idag meddelar Brian Doll, VD för GitHubs strategi, att hans företag vill manifestera sig tydligare på den europeiska marknaden. Han gör det med fyra personer i Nederländerna och totalt tolv i Europa. Det finns för närvarande ingen fråga om lokala kontor. "Vi ska till folket."

GitHub är en välkänd plattform bland utvecklare av open source-programvara. Det är ett slags hanteringssystem för källkod för öppen källkodsprogramvara. Utvecklare publicerar sitt arbete där och andra kan ladda ner det för att fortsätta utveckla. GitHub är den plats där exempelvis företag som Google och Facebook publicerar sina bidrag till open source-samhället.

För företag erbjuder GitHub samma plattformsfunktion, men sedan skyddat från omvärlden mot betalning. "Enterprise-paketet säljs mycket till företag där mjukvaruutveckling är hög på den strategiska agendan. Naturligtvis är det IT- och mjukvaruföretag men tänker även på fordonsindustrin, detaljhandel och finans, "Doll sa till Emerce.

Dockningssystem gör det möjligt för dessa företag att arbeta med IT-projekt med IT-partners från utsidan. "Med sökmotorn kan du enkelt hitta projekt, men även personer och expertis som du inte visste var närvarande inom organisationen. Lag arbetar nära varandra. En ny typ av arbete skapas där flera discipliner hittar varandra på ett naturligt sätt. "

GitHubs uppmärksamhet på den europeiska marknaden är inte konstigt. Plattformen får 36 procent av sin trafik från Europa. Det är mer än på hemmamarknaden Amerika. En procent mer att vara exakt.

Det sjuåriga företaget söker för närvarande två hundra miljoner dollar riskkapital vid en värdering av två miljarder dollar.

Top