sv.onlinewebcreations.com

VMware San Francisco / Utrecht den 26 augusti 2014 - VMware har meddelat VMware Workspace Suite, en ny integrerad plattform för hantering av applikationer, data och enheter. VMware Workspace Suite är tillgänglig omedelbart. Det erbjuder en integrerad portal för åtkomst till "AirWatch av VMware" lösningar för mobil och innehållshantering och VMware Horizon. För slutanvändare innebär detta enhetlig upplevelse på sina mobila och stationära enheter, medan IT-administratörer dra nytta av en omfattande hanteringslösning. Dessutom introducerar VMware nya produkter och funktioner som hjälper kunderna med nästa IT-fas där skrivbord och applikationer levereras som en tjänst.

"VMware Workspace Suite är en viktig milstolpe för att leverera den bästa slutanvändarupplevelsen inom ett enda enhetligt arbetsområde, som kombinerar mobil, skrivbord och data", säger Sanjay Poonen, vice vd och chef för slutanvändare, VMware. "VMware erbjuder en toppmodern och integrerad lösning som sträcker sig från datacentret till enheter. Denna slutanvändarberäkningslösning är därför inte bara enkel, utan också säkrare för både företag och IT. "

VMware Workspace Suite: en integrerad plattform
VMware Workspace Suite erbjuder många innovationer för kunder som möter utmaningar som komplexiteten att implementera och hantera olika "punktprodukter". De viktigaste skillnaderna är:

  • Seamless "Anywhere" produktivitet med Enkel inloggning - Tillgång till webb, SaaS och Windows-applikationer via mobila enheter kräver bara ett enda klick eftersom de finns inom VMware Workspace Portal och visas i AirWatch-katalogen.

  • Skalbar, enhetlig plattform för hybridmoln - VMware erbjuder en enhetlig plattform som kan övervaka och automatisera resurshantering i privata och offentliga moln via VMware vCloud Automation Center och VMware vCenter Operations Manager för högsta SLA-nivå (servicenivåavtal).

  • Pålitlig, bästa av rasen teknologier - VMware Workspace Suite kombinerar VMware Horizon 6 med Enterprise Mobile Management (EMM), AirWatch av VMware.

Nästa fas av innovation - väljer inte längre mellan prestanda eller kostnader
De annonserade nya produkterna och förbättringarna från VMware Horizon hjälper kunder att anta desktop virtualisering. De behöver inte längre välja mellan prestanda eller kostnader, vilket var fallet med tidigare generationer av desktop virtualisering. Uppdateringarna av VMware-skrivbordsportföljen omfattar:

  • Leverans i realtid med CloudVolumes - Tillägget av CloudVolumes ger leverans i realtid av applikationer, användarinställningar och data till varje virtuellt skrivbord. Nedan kan kunderna dra nytta av personliga stationära datorer men med de ekonomiska fördelarna med en gemensam infrastruktur.

  • Högpresterande rika grafiska applikationer på Chromebooks - Samarbetet mellan VMware, Google och NVIDIA ger en teknisk förhandsgranskning av högpresterande, arbetsstationliknande applikationer och skrivbord som är tillgängliga från Chromebooks. Kunderna har därför fler valmöjligheter i hårdvaran som de använder när höga datorkrav krävs i det visuella fältet.

  • Applications-as-a-Service med VMware Horizon DaaS - Det här är den enda lösningen som ger omfattande leverans av publicerade applikationer, delade skrivbordssessioner och fullständiga virtuella skrivbord och applikationer via ett offentligt moln DaaS med flera hyresgäster.

  • Expansion av Desktop-as-a-Service till Europa - VMware Horizon DaaS blir tillgängligt för globala konton i Storbritannien. Ett tredje skrivbordstjänstalternativ, VMware Horizon DaaS Enterprise, kommer att erbjuda högpresterande DaaS-miljöer för en bredare uppsättning användarprofiler.

Introduktion Projekt Meteor, teknisk förhandsvisning
Under VMworld 2014 demonstrerade VMware också Project Meteor, en teknisk förhandsgranskning av de nya skrivbords- och applikationerna. Till skillnad från nuvarande lösningar för desktopvirtualisering, som flyttar problem med skrivbordshantering från fysiska datorer till servrar i datacentret, skapar denna teknik personliga stationära datorer med applikationer och data för en användare. Dynamisk användning är gjord av en generisk tillgänglig virtuell maskin. Projekt Meteor levererar också resurser till någon enhet med en HTML5-baserad webbläsare inom några sekunder.

Pris och tillgänglighet
VMware Workspace Suite är tillgänglig omedelbart. Priserna kan beställas via lokala återförsäljare. VMware Horizon DaaS Enterprise, stöd för publicerade applikationer och den nya tjänsten i Storbritannien förväntas under Q3 2014. För mer information, klicka här. CloudVolumes-lösningen är tillgänglig omedelbart. Tidig tillgång till den tekniska förhandsvisningen av rika applikationer på Chromebooks är tillgänglig för VMware och NVIDIA-kunder. Mer information på registreringssidan.

------

Om VMware
VMware erbjuder lösningar för virtualisering och molninfrastruktur som gör det möjligt för företag att lyckas i molnetiden. Kunder använder VMware för att förändra hur de bygger, levererar och konsumerar IT, på ett evolutionärt sätt och baserat på deras specifika behov. VMware uppnådde årliga intäkter på 5, 21 miljarder dollar 2013 och har mer än 500 000 kunder och 75 000 partners. VMware är baserat i Silicon Valley, med kontor runt om i världen och finns online på www.vmware.com.

Top