sv.onlinewebcreations.com

Under HPE Protect 2016 meddelade Hewlett Packard Enterprise (HPE) HPE ArcSight Data Platform (ADP) 2.0. Det här är den första lösningen, baserad på en öppen arkitektur, som ansluter HPE Security ArcSight till externa plattformar, inklusive Hadoop. Lösningen ger synlighet till alla delar av företaget, oavsett om det är IT, Operativ teknik, Saker av Internet eller det fysiska företaget.

Analytiker har idag svårare att upptäcka och reagera på hot, med all data inom ett nätverk. Säkerhetsoperationscenter (SOC) måste kunna hämta "händelser" snabbare och snabbare. Det innebär miljoner händelser per sekund, i stället för hundratals eller tusentals som tidigare. Men skalbarhet ensam är inte tillräckligt. Analytiker behöver en lösning som ger en bredare inblick i alla anslutna system för att upptäcka hot mer effektivt. Kombinationen av skalbarhet, öppen arkitektur och bred synlighet är grunden för intelligenta säkerhetsoperationer.

HPE ADP 2.0 drivs av en integrerad Kafka-baserad Event Broker, med vilken upp till 1 miljoner händelser per sekund kan behandlas. Tack vare den öppna arkitekturen kan inte bara data från alla källor bearbetas men kan även skickas till vilken plats som helst - inklusive HPE ArcSight ESM eller externa plattformar som Hadoop. Dessutom gör ADP 2.0 sökningar upp till 50 procent snabbare.

"I det nuvarande IT-landskapet kan säkerhetsanalytiker inte utan rätt inblick i sina datasystem hitta hot på den skala och fart som krävs", säger Tom Powledge, vice VD och chef för HPE Security ArcSight på Hewlett Packard Enterprise. "Med HPE ADP 2.0 ger vi kunderna den öppna arkitekturen och skalbarheten de behöver för att effektivt stoppa hot."

Som underlag för intelligenta säkerhetsoperationer har HPE ADP 2.0:
• En Kafka-baserad evenemangsmäklare som kan hantera upp till 1 miljoner händelser per sekund
• HPE ArcSight Management Console; en central översikt för end-to-end-övervakning och förenklad bearbetning av bulkoperationer
• Standardisering, kategorisering och databerikning med vilken säkerhetsövervakning blir lättare
• Mer än 350 färdiga förbindelser som gör det möjligt för kunderna att enkelt expandera datainsamlingsresurser utan manuell inblandning.

HPE ADP 2.0 är det första steget till Intelligent Security Operations; Det förvandlar datainsamlingsprocessen och förenklar de administrativa uppgifterna. Detta gör organisationer mer flexibla och effektiva i möjligheterna att övervaka.

tillgänglighet
HPE ArcSight Data Platform 2.0 kommer att finnas tillgänglig från och med den 5 oktober.

Top