sv.onlinewebcreations.com

Beek en Donk, 20141209 - För flera år sedan kan din mobiltelefon enkelt vara en vecka utan laddare. Nuförtiden är daglig laddning norm. Detta beror på att telefoner blir alltmer sofistikerade, medan utvecklingen i batteriet är långsam. Webbutik ReplaceDirect sätter allt i ordning och presenterar intressanta slutsatser i den stora mobilbatteriundersökningen. Det här svarar på frågor som vad är smarttelefonen med den längsta batteritiden, vilka är de största kraftgeneratorerna och hur är det med utvecklingen av batteriteknik? Konsumentens åsikt om detta ämne har också testats och användbara tips ges för längre batterilivslängd.

Smartphone med bästa batterilivslängd
När du som konsument söker en telefon med bra batterilivslängd i kombination med modern funktionalitet är Huawei Ascend Mate 7 det bästa alternativet. Smartphone kommer ut på toppen med alla Tweakers.net-tester. Det betyder inte att det också är smarttelefonen med världens bästa batterilivslängd. Det finns i Philips lab. Enheten, som är avsedd för den kinesiska marknaden, kan stå i vänteläge i minst två månader och kan kallas för 33 timmar. Ingen enhet kan konkurrera med det.

Smartphone power eaters
Om du jämför en telefon 6 med en Nokia 3310 är slutsatsen att batterikapaciteten i iPhone 6 har fördubblats, medan standby-tiden är mindre. Detta har att göra med den avancerade funktionaliteten i dagens smartphones. Exempelvis är skärmbilden, energisjuka applikationer och anslutningsfunktioner kända kraftgeneratorer. Displayen förbrukar ofta 30-50% av batteriladdning och populära applikationer som Facebook och Spotify kräver också mycket energi. Dessutom är anslutningsfunktioner som WiFi, 3G / 4G och Bluetooth inte särskilt bra med telefonbatteriet. Du lida inte av denna typ av energikakare med en Nokia 3310!

Batteritekniken ligger bakom
Utvecklingen inom batteritekniken är långsam. Den senaste stora revolutionen ägde rum för tjugo år sedan, lanseringen av litiumjonbatteriet. På ReplaceDirect vågar vi säga att det inte kommer några stora genombrott under de kommande fem åren som drastiskt förbättrar batteriets livslängd. Mobiltelefoner själva upplever enorma utvecklingar. Denna kombination kommer att resultera i att vinsten kommer att bli under de kommande åren inom utvecklingen av effektivare processorer, mjukvaru- och kommunikationsteknik istället för själva batteritekniken.

Accutechniek utveckling
Det faktum att ReplaceDirect inte förväntar sig stora genombrott på kort sikt betyder inte att inga utvecklingar pågår. Många har upptäckts vetenskapligt, men det är ännu inte tillämpligt i praktiken. För att kunna garantera konsumentens säkerhet krävs endelbar provning, vilket tar tid och pengar. För närvarande är företag upptagna med att undersöka nästa generation av litiumjonceller, med ett batteri på kol som laddar upp från 0 till 70% på två minuter och med ett nanoteknikbatteri som kan laddas fullständigt på 30 sekunder. Det är prototyper, så vi måste vara tålmodiga ett tag.

Lång batteritid eller ganska annorlunda funktionalitet?
Nästan 80% av konsumenterna indikerar att den begränsade batterilivslängden är en stor irritationspunkt. Ändå väljer konsumenter massivt för smartphones som måste laddas till laddaren varje natt. Konsumenterna föredrar mycket funktionalitet, storskärm, tunn design och begränsad batteritid för givet. Det kan också bero på att det finns fler och fler laddningsalternativ som hemma eller ens i puben. Laddning har blivit mycket mer universell än tidigare med till exempel en USB-kabel i din bärbara dator eller trådlösa laddning.

Smart hantering av batteriet
Eftersom vi fortfarande är knutna till den nuvarande generationens batterier, har ReplaceDirect.nl lagt några tips på rad för att vara smart med ditt batteri.

Se till att din bild inte är för ljus. Ju ljusare skärmen desto mer energi kräver det från batteriet. Ställ in skärmens time-out i 15 sekunder.
Stäng av Bluetooth som standard.

Ställ in telefonen så att den automatiskt växlar till Wi-Fi när ett nätverk är i närheten.

Behöver du inte internet? Inaktivera funktioner som Wi-Fi och 3G / 4G helt.

Stäng av push-meddelanden. Detta gäller till exempel WhatsApp-meddelanden som gör att skärmen tänds.

Stäng program som du inte använder så att de inte går onödigt.
Installera en uppgiftsmördare så att det inte finns något behov av att köra appar som förbrukar ström.
Om du inte använder din telefons vibrationsfunktion, stäng av den. Vibration kostar mycket mer energi än tystnad eller ljudläge.

Slutligen starta om din telefon regelbundet. Då är processerna stängda.

Den ultimata tipsen, se till att du har tillräckligt med laddningskablar. Att förhindra ett tomt batteri är ännu bättre!

Vill du veta mer? På ReplaceDirects hemsida finns en omfattande version av det stora mobilbatteriets forskning. För att göra detta, surfa till www.replacedirect.nl/grote-mobiele-telefoon-accu-onderzoek. ReplaceDirect ger också ett antal praktiska smarttelefonbatteri.

Top