sv.onlinewebcreations.com

Den molnbaserade prenumerationsplattformen Mempay och Betalningsservice Provider (PSP) Online Payment Platform, kommer att fungera tillsammans. Med detta utvidgar båda företagen sina tjänster och svarar på den växande trenden att erbjuda (online) produkter och tjänster i prenumerationsformulär.
Prenumerationskampen erövrar Nederländerna

Prenumerationskommunikation, erbjuda (online) produkter och tjänster i prenumerationsblanketten, blir alltmer i Nederländerna. Niels de Peuter (Mempay): "I denna snabbt växlande ekonomi vill konsumenter och företag ha mer bekvämlighet och mer service. De vill att de bästa produkterna ska levereras på egen valda tid och kan utnyttja onlinetjänster 24/7. "Tänk på framgången med välkända begrepp som Netflix, HelloFresh och Boldking. "Mempay gör tillgången till prenumerationer tillgänglig för alla online-återförsäljare" enligt De Peuter.

Mempay och online betalningsplattform tror starkt på samarbetets kraft. Richard Straver (Online Betalningsplattform): "Att arbeta tillsammans skapar en bättre användarupplevelse. Mempay kan fullt ut fokusera på en enkel och kraftfull abonnemangsplattform. Online Betalningsplattform kan därför minska komplexiteten hos många olika leverantörer, den automatiska samlingen och fördelningen av insamlade medel till en enkel länk till vår plattform. "

Online Betalningsplattform erbjuder PSP som betalningsmetod. Systemet bakom onlinebetalningsplattformen är särskilt bra för prenumerationsplattformen Mempay. Bolaget har utvecklat en tydlig acceptmodul där ett mandat för direktdebitering utfärdas. Denna modul kan integreras med olika (internationella) betalningsmetoder, vilket gör det enkelt att rulla ut abonnemangsmodeller utomlands. Roman Berkhout (Mempay): "Detta gör det enkelt att rulla ut abonnemangsmodeller utomlands. Detta stämmer överens med en ökande efterfrågan från våra kunder att även underlätta våra tjänster internationellt. "
Framgångsrikt företagande

Mempay och online betalningsplattform drivs av unga innovativa entreprenörer. Båda företagen vet med sin kontrariska vision att reformera en dammig marknad. Toddler och Straver är inga främlingar till varandra. Deras vägar korsade varandra för första gången 2010, då båda nominerades till Sprout "25 under 25". Straver vann äntligen priset i
vänta, men det var aldrig en tävlingsstrid. "Richard och jag har alltid hållit kontakten genom åren. Ett samarbete hade varit i luften under en tid. Jag är väldigt glad över att detta nu har blivit realiserat, säger De Peuter.

Med Mempay De Peuter vann nyligen nominering för Meet Magento Innovation Award 2016. Straver vann nyligen Entreprenörspris Haaglanden 2016.

Top