sv.onlinewebcreations.com

Rotterdam den 12 maj 2014 - Herald Mulder har utsetts till direktör för affärsutveckling av InfinAgora och ledamot. I denna position kommer han att ansvara för affärsutveckling av den globala handels- och transaktionsplattformen infinagora.com.

Herald Mulder (39) har lång erfarenhet av olika försäljnings- och ledningsuppdrag inom internationella IKT-företag som Canon, Kodak och de senaste 8 åren vid Nuance. "InfinAgora är den första multimedia, globala (betalade) handels- och transaktionsplattformen för affärsbeslutsföretaget. Med InfinAgora skapas broar mellan alla oberoende nätverksorganisationer och samhällen, så att det är lättare för företagets beslutsfattare att kunna göra affärer lokalt, nationellt och internationellt med minimal ansträngning och kostnad, säger Herald Mulder. "Jag är stolt över att kunna bygga på dessa affärer broar och förenkla att göra affärer för entreprenörer".

Kazim Atilla VD och grundare fortsätter: "Vi är mycket glada över att Herald Mulder går med i vårt ledningsgrupp. Med sin entusiasm och passion för sitt yrke och omfattande kunskap om företagarvärlden är han en bra affärs- och personlig match för InfinAgora. Förutom denna specifika ställning är jag övertygad om att Herald också kommer att spela en viktig roll vid utvecklingen av nya initiativ och tjänster. "

Om InfinAgora
InfinAgora erbjuder en nationell och internationell handelsplattform där beslutsfattare i ett paket med kommunikationsverktyg kan konvertera verkliga kopplingar till verkliga transaktioner. InfinAgora skapar en miljö som fokuserar på service, säkerhet och kostnadskontroll med en effektiv och lättanvänd och handelsplattform. InfinAgoras huvudkontor ligger på 22: e våningen på Börs World Trade Center i Rotterdam och har kontor i Dubai och London.

Top