sv.onlinewebcreations.com

Managed hosting provider Sann och betalningsleverantör Mollie är värd för Holland FinTech Meetup den 9 december. Under den här 37: e utgåvan av FinTech-evenemanget kommer minst tre framgångsrika nybörjare att lägga ut sin produkt eller tjänst.

Nyheter FinTech markerade
Holland FinTech Meetup skapades för att samla entreprenörer, investerare, finansinstitut och andra intressenter inom sektorn för att dela kunskap med varandra. Under mötena, presenterad av initiativtagaren Don Ginsel, diskuteras olika nuvarande FinTech-teman. Ämnen som redan har granskats är: lagstiftning och förordningar, kvinnornas roll i FinTech och användningen av data för kommersiella ändamål.

Podium för nystartade
Meetup erbjuder nystartade möjligheter att dela sin vision på FinTech och dela sina erfarenheter med likasinnade människor. En av de nybörjare som går in i Holland FinTech-scenen är 24 sessioner, en bokning, videochatt och översynssystem i ett. Också närvarande är online långivare Spotcap som präglas av effektivitet och flexibilitet. Dessutom kommer Declaree att lägga upp sin produkt: en applikation som digitaliserar deklarationsprocessen inom organisationer. Bas Janssen, hjärnan och drivkraften bakom Declaree, är entusiastisk över FinTech-mötet:

"Genom de händelser som Holland FinTech organiserar kommer vi i kontakt med företag och banker. Det är intressant för oss eftersom det ger oss möjligheter att snabbt skala upp och internationalisera. Företag och banker letar ofta efter nya idéer som de kan arbeta mer effektivt eller med vilka de kan uppfinna sig. Holland Fintech sammanför dessa två världar tillsammans. "

Om True
Managed hosting provider Sann specialiserar sig på att göra applikationsinfrastrukturer fullt tillgängliga, med fokus på missionskritiska webbapplikationer, webbplatser och webbshops. Det är sant att processerna och teknikerna hos sin klient är utgångspunkten för utformningen av en anpassad applikationsinfrastruktur, som sedan kontinuerligt och proaktivt underhålls och optimeras.

Om Mollie
Mollie är en progressiv nederländsk betalningsleverantör med över 29 000 aktiva kunder. Mollies uppgift är att göra onlinebetalningar enkla och tillförlitliga. Klienter betalar endast per transaktion hos Mollie. Det unika API gör det också möjligt att integrera onlinebetalningar enkelt i alla webbshopar och på alla plattformar. För varje typ av organisation och från engångsbetalningar till prenumerationer. Kunderna inkluderar Unicef, Douwe Egberts, Ticketswap, Deliveroo, Lightspeed, ANWB och ID & T.

Top