sv.onlinewebcreations.com

13 december 2013 - fredag ​​kväll 13 december vid midnatt börjar den första Amsterdam App Contest från Webapptool. Över 70 designers, utvecklare, studenter och marknadsförare har anmält sig till att bygga en cool webbapp på 48 timmar med hjälp av webbutvecklingsverktyget med samma namn.

Amsterdam App Contest startar på 0, 00 på lördag 14 december och slutar klockan 23.59 söndag den 15 december. Under anmälningsperioden fick deltagarna tips och tricks för att träna med hjälp av online-handledning och att komma igång snabbt med sin kreativa idé och design i helgen. På lördag 14 december är deltagare välkomna mellan 12.00 och 18.00 inför introduktionsmötet på Webapptool i Amsterdam för utbyte av idéer och ställa frågor.

Den professionella juryen som leds av trendanalytiker Igor Beuker bedömer de skapade programmen för kreativitet, design och optimal användning av funktionerna i Webapptool. Deltagarna tävlar om första priset, värt 1500 euro, det andra priset 1000 euro eller det tredje priset 500 euro. För alla deltagare är den inbyggda webappen värd för ett år gratis av Webapptool. Prisutdelningen kommer att äga rum onsdagen den 18 december kl. 17 på Webapptool på www.pandnoord.nl).

Utvecklingsmiljön

Webapptool är en online-programvara verktygssats för professionella utvecklare och designers som är aktiva på online-marknaden, som hjälper sina kunder med mobila lösningar, som internetbyråer, reklambyråer, mediebyråer, systemintegratörer och företag specialiserade på appar. Å ena sidan erbjuder den fullständig frihet att fylla i design, applikation och arkitektur och å andra sidan fördelen med förprogrammerade funktioner så att utvecklingen ofta kan utföras av formgivaren själv och därmed mer effektivt. På detta sätt kan en egen app för många fler företag och organisationer nås, och ett stort nytt marknadssegment skapas för webbutvecklare, designers och utvecklare.

Top