sv.onlinewebcreations.com

Playboy jobbar på en social networking site riktad mot studenter. Den nya sajten konkurrerar med det enormt populära Facebook-nätverket. Webbplatsen måste kompensera för det minskande antalet läsare av exposéen - och motsvarande minskning av omsättningen.

Webbplatsen heter Playboy U (niversity) och liknar Facebook i form av funktioner. Enligt Scott Stephen, vice vd på Playboys Entertainment Division, är webbplatsen "intressant för alla mellan 18 och 81 år". Syftet med webbplatsen är att "vara en guide för människor under deras vuxna liv".

Innan du blir hemskt besviken på Playboy Du kan inte se bilder på nakna kvinnor. Du kan se bilder som tagits under Playboys "Midsommarnattens drömfest" och följa diskussioner med titlar som "Vad tycker du om penisförstoring" och "Hur många har du sovit med? Att ligga eller inte att ligga. '

Endast studenter med e-postadress som slutar i .edu kan registrera sig på webbplatsen. Playboy säger att den aktivt kontrollerar om medlemmar verkligen är studenter och inte tidigare studenter eller lärare. "Din lillebror kan inte bli medlem, din lillasyster kan inte bli medlem, och din far och mamma kan inte gå med, " sa Stephen.

Top