sv.onlinewebcreations.com

Parodi på Netflix bör göra att somna lättare.

Med denna sovsändare får Belgien sin första sömnkanal: Mattflix. En webbplats med de bästa sömninducerande filmerna från belgisk jord, innebar att somna med så få stimuli som möjligt.

Netflix papegoja är fylld med sömninducerande filmer av typiska belgiska bilder som är så tråkiga att även de svåraste sliprarna inte kan hålla ögonen öppna. Initiativet kommer från den nederländska madrassen startar Matt sovplatser. Grundare Joep Verbunt: "Vi vill göra allt för att få människor att sova bättre. Vi gör det med Matt, vår perfekta madrass, men nu också av vår egen online-tv-kanal, Mattflix, där alla kan strömma gratis hemgjorda filmer från sin egen mark. "Den belgiska kanalen Mattflix är speciellt inställd till det flamländska folket.

Mångfald av videor

Ett speciellt lag har varit upptagen de senaste veckorna för att hitta de mest sömniga flamländska videon. För tillfället kan besökare drömma bort med ett urval av videor. Till exempel kan tittarna döja sig och sova under svärdet i King Filip, en allt utom blodkörande föreläsning vid universitetet i Antwerpen, en mer än två timmars flygsimulator från Zaventem till Oslo, eller, precis som tidigare, med fåren från Tiktak.

Madrassens varumärke har också utvecklat egna sovande videor. Mattflix Originals kallas bland annat "rulltrappan går igenom" och "dröm om spinnande doner".

Utöver det befintliga valet ber Matt Sleeps besökare att komplettera det nuvarande urvalet med egna långdragen, monotont och tråkiga videor.

Kanalen är live idag och kan hittas på https://mattsleeps.com/mattflix/vl/

om

Matt sovplatser (http://www.mattsleeps.com/en-be) är en nederländsk madrassstart som lanserades i Belgien förra veckan. Matt sovplatser gör allt annorlunda än den etablerade madrassindustrin. Med bara en perfekt madrass, en 100 dagars gratis provperiod och gratis leverans, gör de inköp av en madrassglädje igen. De speciella händelserna, som nyligen världens första Hangover Bar (https://mattsleeps.com/events/matt-hangover-bar/) bidrar också till denna bild. Matt Sleeps heter New New Retailer av Retailwatching i 2016 och nominerad av Sprout as Challenger 2016 och nominerad av NIMA som början av året.

Top