sv.onlinewebcreations.com

Kommunikationsbyrå IvRM har utsett Stef Heutink (50) som associerad partner. Heutink är internetstrateg och specialist inom utveckling av digitalt ledarskap. Vid IvRM fokuserar han på utveckling och implementering av digitala strategier som förbättrar organisationernas online synlighet och stärker (inflytande) position och tankledarskap.

Stef Heutink är en av de första generationen digitala specialister i Nederländerna och har från starten 1993 mer än tjänade sina sporer i nästan alla aspekter av online kommunikation. Dessa sträcker sig från utveckling av strategier, marknadsföringskampanjer, webbplatser och sociala medier till utveckling av digitala applikationer och processer. Han fungerar också regelbundet som ordförande eller moderator.

Stef Heutink: "I grunden handlar denna era om rykte, ett fält som jag inte behöver berätta om IvRM om. Du ser det nu till exempel på GDPR, som inte handlar om regler utan om rykte: hur hanterar du data om dina kunder och vad vill du uppnå för dina kunder. Samarbetet stärker mitt eget förslag, vi kompletterar bara varandra ".

Guru infanteri och digital populism
Enligt IvRM-regissören Maarten Halsema är Heutink en viktig tillgång till byrån. Halsema: "Han ger en hälsosam dos av perspektiv och kreativitet. Stef är averse till "guru" och digital populism. På så sätt förhindrar du att dina kunder gifter sig med digitala hypes och online trender för vilka det inte finns någon kommunikationsstrategi och som inte är användbara för organisationens mål.

Om IvRM
Kommunikationsrådgivningsbyrån IvRM hjälper organisationer att göra sitt sociala värde synligt. Vi ser till att våra kunder bygger sin synlighet, auktoritet och ställning av inflytande med mätbara resultat. Som ett resultat kommer deras kunskaper och expertis att gynna intressenter och samhälle. Med kontor i Bussum och Bryssel inser IvRM kommunikationsmålen för sina kunder. IvRM överensstämmer med Bureau Management Level (BMN) för filialorganisation VPRA. För mer information gå till www.ivrm.nl.

Top