sv.onlinewebcreations.com

UPC lanserar en ny on-demand-tjänst under namnet MyPrime. Kunderna har tillgång till mer än 1000 filmer och mer än 1000 episoder av tv-serier. MyPrime är nu standard del av de nya all-in-1 Power och Extra Power-paketen. Kunder som använder andra paket kan beställa MyPrime separat för 6, 50 euro per månad.

Erbjudandet inkluderar filmer som Alles is Liefde, Brokeback Mountain och Ringenes Rings trilogi och serier som Sex and the City, Charmed och Criminal Minds. UPC uppdaterar kontinuerligt film- och programutbudet inom MyPrime. UPC erbjuder de senaste filmerna per stycke via Video on Demand.

Med MyPrime, svarar UPC på ett växande konsumentbehov för ett lättillgängligt film- och seriebud för en fast månadsavgift.

Kunder som har tillgång till MyPrime kommer snart att kunna se filmer och serier på iPad, iPhone och laptop i och runt huset. UPC testar denna möjlighet vid denna tidpunkt. Kunder som har beställt ett Power- eller Extra Power-paket inklusive Horizon Mediabox från september 2013 kommer automatiskt att få tillgång till MyPrime under den kommande månaden.

Top