sv.onlinewebcreations.com

Utrecht, 11 juli 2016 - Företagets mjukvareleverantör Unit4 tar över prevero [1], en leverantör av lösningar inom Corporate Performance Management (CPM) och Business Intelligence (BI). Företaget hjälper över 4000 kunder över hela världen att optimera sina finansiella och operativa funktioner utifrån data analyser.

Huvudkontoret för prevero ligger i München. Företaget har kunder i trettio länder, inklusive ABB, Audi, BMW, Endemol, Heidelberg, Konika-Minolta, Mercedes, SwissLife och Swisscom.

Prevero CPM och BI-lösningar kompletterar Unit4s självkörande affärslösningar för serviceorganisationer. Detta gör att kunderna kan optimera sin verksamhet baserat på strategiska, finansiella och operativa data. Prevero-programvaran omfattar:

Prediktiv analys
Modellering och simuleringar
Få tillgång till information via in-memory-teknik
Samhällsövergripande samarbete och planering
Fördefinierat innehåll för specifika förvaltningsfunktioner och sektorer

Det tyska företaget har erkänts av Gartner i tre år i rad som en visionär i Magic Quadrant för strategiska CPM-sviter. Unit4 och prevero delar fokus på att leverera kraftfulla sektorspecifika lösningar. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka funktionaliteten och fördefinierat innehåll för sektorer som är viktiga för Unit4, inklusive professionella tjänster och utbildning. Prevero-lösningarna kommer att fortsätta vara tillgängliga separat, men kommer också att bli en del av Unit4s People Platform.

"CPM och BI är avgörande för tjänstesektorn", säger Martien Merks, VD på Unit4 Benelux. "Många företag letar efter nya intäktsströmmar och servicemodeller. De behöver ofta ett effektivare arbetssätt och uppnå operativ excellens. Programvara hjälper till att få insikt i ekonomi och planering. Kombinationen av Unit4 och Prevero ger den bästa prestationshanteringslösningen och den bästa serviceresursplaneringen, med en enkel användarupplevelse. "

"Kombinationen av Unit4 och prevero ger den infrastruktur och skala som behövs för internationell expansion", säger Alexander Springer, medgrundare och VD för prevero. "Serviceorganisationer söker mer än någonsin efter sätt att optimera prestanda och förenkla finansiell planering, budgettering och prognoser. Det finns också ett behov av att dela dessa insikter i alla delar av organisationen. Under Unit4-flaggan har vi möjlighet att erbjuda detta till organisationer över hela världen. "

Top