sv.onlinewebcreations.com

Venlo, 20170203 - Cariphy-programvaran fortsätter omedelbart under namnet FitMasterFreddy. Namnbytet har lagts upp av domstolen och har inga konsekvenser för befintliga kunder. Namnbytet sammanfaller med införandet av ett nytt webbaserat mjukvarupaket som kommer att visas på marknaden under våren 2017. Det här nya paketet, speciellt för fitnessinstruktörer och personliga tränare, erbjuder hälso- och sjukvårdspersonal möjlighet att snabbt och noggrant skapa personliga träningsplaner enligt de senaste vetenskapliga insikterna i träning.

Cariphy tvingades ändra namn
Cariphy tvingades ändra sitt varumärke genom en annan part 2015. Olika koncessioner från Cariphy i syfte att nå ett avtal tillsammans har tyvärr avvisats av den andra parten. I slutändan är Cariphy tvungen att byta sitt varumärke med verkan från 3 februari 2017. Under den kommande perioden kommer alla offentliga uttalanden relaterade till varumärket Cariphy att avbrytas. I linje med detta kommer Cariphy gradvis att ersätta sitt namn med det nya namnet FitMasterFreddy.

Fitnessprogrammet är fortfarande tillgängligt via webbplatsen
Den befintliga applikationen kan fortfarande laddas ner via webbplatsen. Programvarupaketet Cariphy Inspire och Cariphy Excite fortsätter att existera och behålla samma funktioner och priser, men utan att lägga till namnet Cariphy för att följa domstolens beslut.

Allt är detsamma för nuvarande kunder
Inget förändras för Carifhys kunder. Eftersom de befintliga mjukvarupaketet består av en stationär applikation och en mobilapp, är alla kunddata fortfarande tillgängliga på samma sätt och kan fortfarande konsulteras på samma sätt som tidigare. Säkerheten för data garanteras också på högsta nivå.

FitMasterFreddy webbaserad app på marknaden våren 2017
Våren 2017 kommer FitMasterFreddy att introducera en ny webbaserad applikation med vetenskapligt grundade funktioner för yrkesverksamma inom fitness- och hälsovårdssektorn. Denna applikation gör det möjligt för tränare och tränare att erbjuda ett personligt träningsschema, kopplat till vissa träningsmål, baserat på de senaste vetenskapliga modellerna från träningen. Användaren arbetar snabbare med appen, sparar tid och säkerställer träningens kvalitet. FitMasterFreddy webbapp har samma funktioner som det nuvarande Inspire-paketet, med ett modernt användargränssnitt. Dessutom kommer appen att användas via alla vanliga webbläsare.

Top