sv.onlinewebcreations.com

På två år från tjugo till nästan 120 egna produktioner av serier och filmer; Netflix investerar synligt mycket djupt i sitt eget innehåll. Bara i år kommer det att medföra sexhundra timmar av unik kopia till marknaden.

En analys från Cordcutting.com visar att Netflix nu har 111 egna produktioner på hyllorna. Det är i genomsnitt 185 procent mer per år nästan sexfaldigt jämfört med för två år sedan. Nästan allt detta unika innehåll finns tillgängligt internationellt.

I år lanserar Netflix 31 egna produktioner. Det är dubbelt så mycket som år 2015. Meddelanden om åtta serier kan ses i denna översikt:

Netflix har också beställt sin första spanska serie. Carlos Sedes lockas i riktning, enligt The Hollywood Reporter.

Investeringarna i Netflix Originals (lista) tjänar minst två mål. Först av allt ger Netflix en substantiell skillnad jämfört med konkurrerande strömmande webbplatser och tv-kanaler. Det behöver inte heller dela analysresultaten av dessa produktioner med tredje part. Dessutom har bolaget full kontroll över distributionsstrategin. Netflix har för avsikt att utfärda titlar globalt samtidigt som det nyligen visade House of Cards visade sig och ingen fasad utrullning från land till land.

Top