sv.onlinewebcreations.com

Parkmobile är ett av de första nederländska företagen för att starta en reklamkampanj på Snapchat. Trots den allmänt yngre användargruppen Snapchat vill parkeringstjänsten starta experimentet.

Med kampanjen som nu är igång sätter Parkmobile tårna i vattnet med en ny form av in-app-reklam. Denna form av reklam spelar en viktig roll i marknadsföringsinsatserna, men med Snapchat har den ingen erfarenhet än.

Följande uttryck kommer att visas under denna period mellan Discover-historierna, det avsnitt där Snap tillåter annonsmeddelanden.

Parkmobile arbetar tillsammans med MobPro i experimentet. Parterna säger: "Trots att majoriteten består av användare mellan 13 och 25 år, blir Snapchat populär bland folk i tjugotalet och trettiotalet." Den senare gruppen är den typiska användargruppen för parkeringsapplikationen som ägs av BMW sedan sommaren 2016.

Dominiek van Esse från MobPro: "Med de kraftiga videoformaten är Snapchat en stark medvetenhetskanal. Utseendetiden för en Snap Ad berättar en marknadsförare mer om dess påverkan än ett klick. "

Snapchat kommer snart att lägga till "postswipe actions". Annonsörer kan sedan erbjuda längre videor, stödja artiklar och en apphämtningssida utan att användarna behöver lämna appen.

Top