sv.onlinewebcreations.com

CRMWaypoint, den största salesforce.com-konsulten i Nederländerna, har utsett Niels Rekers (33) som Practice Manager salesforce.com från och med den 1 juli. Denna kampanj följer efter att Rekers har bevisat sig i nästan fem år som CRM-konsult och huvudlösningsarkitekt inom organisationen. Han kommer att fokusera speciellt på professionaliseringen av leveransorganisationen.

Niels Rekers var huvudansvarig för innehållsrelaterade projekt för att leverera rätt Salesforce-lösning till kunden för komplexa affärsproblem. Innan han gick med i CRMWaypoint arbetade Rekers hos Capgemini som CRM-konsult.

"I min nya roll som Practice Manager salesforce.com är jag ytterst ansvarig för alla anställda inom Salesforce-praktiken vid CRMWaypoint", säger Niels Rekers. "Detta inkluderar bland annat HR-aspekterna, men även konsulternas slutliga realisering av projekten. Kimberley Bertelkamp har också fått en kampanj och hon kommer att stödja mig som driftschef i genomförandet av de olika Salesforce-projekten. "

Ton van der Meer, VD för CRMWaypoint: "Vi arbetar för närvarande med att bredda våra tjänster och det var därför viktigt att vi kunde göra någon ansvarig för de operativa uppgifterna. Med nästan fem års erfarenhet från Salesforce, inklusive en ledande roll i våra största projekt, är Niels rätt man på rätt plats. Kimberley kommer också att spela en viktig roll för att stödja projekt. Dessutom, Bart Greve, medejer och CCO hos CRMWaypoint, och jag lägger stor vikt vid utvecklingen av våra anställda. "

Om CRMWaypoint
CRMWaypoint är den erkända marknadsledaren inom salesforce.com konsulttjänster i Benelux. Efter att ha grundats 2006 med ett exklusivt fokus på CRM-implementeringar blev CRMWaypoint en av de första officiella implementeringspartnerna för salesforce.com på den nederländska marknaden. Sedan dess har CRMWaypoint genomfört över 450 Salesforce-projekt för 140 kunder, både lokalt och internationellt, inklusive ICT-projektet år 2012. CRMWaypoint är en Cloud-född salesforce.com Gold Alliance Partner. Följ oss på Twitter eller via LinkedIn eller besök vår hemsida: http://crmwaypoint.com/sv/

Top