sv.onlinewebcreations.com

Freshworks, leverantör av kundintresseprogram, utser David Thompson som organisationens ledande marknadschef (CMO). Thompson är känd som en pionjär inom marknadsföring och försäljning av SaaS-lösningar och har stor erfarenhet av utveckling av framgångsrika varumärken.

Thompson lanserade WebEx varumärket som CMO och var inblandad i att bygga WebEx som det första globala SaaS varumärket. Varumärket var placerat för en IPO och det senare förvärvet av Cisco. Thompson var VD och grundare av genius.com/LeadRocket och under hans ledning positionerade detta företag framgångsrikt sig för en övertagande av CallidusCloud. Thompson jobbade nyligen som en CMO på auction.com/Ten-X och som Chief Strategy Officer / acting CMO at Domo.

David Thompson använder gärna denna omfattande erfarenhet för Freshworks. Thompson: "Mer än 150 000 organisationer runt om i världen använder nu Freshworks-plattformen. Det här bolaget har en bra position att bli SaaS-ledare och erbjuda starka kundernas engagemang i "Global 10 Milion". "

Utnämningen av Thompson kommer mindre än två månader efter att Freshworks fått en investering på 100 miljoner dollar, ledd av Accel och Sequoia.

"Det här är en mycket intressant tid för alla i Freshworks-laget", säger Girish Mathrubootham, VD för Freshworks. "David är en sann visionär, en strategisk tänkare och energetisk ledare. Han har lång erfarenhet av SaaS-marknadsföring och har satt upp arbetsmiljöer som gör det mesta av varje anställd. Vår nya reklamkampanj skapar redan imponerande resultat och vi ser fram emot intensifieringen av vår marknadsstrategi med David vid roret. "

Om Freshworks
Freshworks utvecklar ett brett sortiment av SaaS-lösningar för att öka samarbetet inom organisationer och stödja företag i effektiv kommunikation med både kunder och anställda. Freshworks produkter inkluderar Freshdesk, Freshservice, Freshsales, Freshcall, Freshteam, Freshchat och Freshmarketer.
Freshworks grundades 2010 och har huvudkontor i San Bruno, Kalifornien. Dessutom har Freshworks internationella kontor i Indien, England, Australien och Tyskland. Mer än 150 000 organisationer runt om i världen använder nu Cloud Solutions från Freshworks. Freshworks kunder inkluderar Metro, Siemens, Unicef, Decathlon, Hugo Boss, Team Viewer, Honda, Bridgestone, Toshiba och Cisco. För mer information om organisationen, besök www.freshworks.com.

Top