sv.onlinewebcreations.com

ALMERE, 20150210 - De flesta företag på den nederländska DIY- och underhållsmarknaden använder verkliga yrkesverksamma och får extra arbete genom munspråk. Men med ankomsten av mer konkurrens och tillväxten i antalet online-erbjudanden, måste den professionella jobba online nuförtiden. Komplicerat och dyrt? Inte enligt Biedplaats.nl.

Det faktum att sakerna går mycket bättre inom byggsektorn är tydligt synligt inom målare, målare och underhållsföretag. Enligt affärskammarens affärscentrum består denna filial av 43.335 filialer och mer än dubbelt så många företag har gått med som har upphört. 370 nya kontor runt 180 kontor, inklusive 14 konkurser. Tillväxten i Limburg var den minsta. 9 nya grenar har lagts till, men 8 har också tagits bort. De provinser där de flesta nya platser har lagts till är Nordholland (74 platser) och Noord-Brabant (64 platser).
I provinsen Zuid-Holland uttalades de flesta konkurser (6 enheter) inom sektorn för målare, efterbehandling och underhållsföretag.

För närvarande delas de 43.335 filialerna inom sektorn för målare, finbearbetning och underhållsföretag enligt följande:

Counties Antal grenar

Nordholland 8, 239
Sydholland 8.627
Noord-Brabant 7.832
Gelderland 5.514
Overijssel 2.798
Utrecht 2.712
Limburg 2.096
Friesland 1.658
Drenthe 1.090
Groningen 1.082
Flevoland 961
Zeeland 726

I oktober 2014 uppskattade ING: s ekonomiska kontor redan att det skulle betalas 700 miljoner euro i kontrakt via internet 2014. Som uppskattas uppgå till 8% av alla uppdrag på den nederländska arbets- och underhållsmarknaden. Eftersom denna marknadsandel fortsätter att växa under de närmaste åren väljer DIY-webbplatsen Biedplaats.nl att göra det ännu enklare och mer tillgängligt för den professionella.

Biedplaats.nl är inte längre nybörjare på denna marknad och har funnits sedan 2007. På grund av tillväxten i branschen beslutade Biedplaats.nl att reagera ännu bättre på denna utveckling. Med en helt ny hemsida erbjuder den en plattform för professionella att presentera sig online och att svara på arbetsuppgifter. "Det är inte längre en fråga om vilken professionell som ger lägst pris", enligt Daniel Winters of Biedplaats.nl. "Av denna anledning har vi också valt att hjälpa hantverket ännu mer. Den professionella kan vädja till oss för att hjälpa till att komplettera sin profil, vi kan ordna en professionell webbplats (inom en vecka) och vi testar hur mycket inverkan en reklamfilm har på en professionell Detta visas för potentiella kunder med sin profil. Så att vi kan erbjuda det till alla hantverkare om vi lyckas. "

Biedplaats.nl försöker inte bara nå den privata klienten med sin nationella TV-kampanj utan också att visa professionell att onlineförvärv av uppdrag kan vara bra och billigt. Bra eftersom plattformen för Biedplaat.nl erbjuder samma professionella funktionalitet som konkurrerande webbplatser, men hjälper också den professionella att bättre presentera sig själv. Billig eftersom Biedplaats.nl är minst 30% och upp till 340% billigare än jämförbara webbplatser.

Är inte billig försäljning billigt?
"Absolut inte", säger Winters. "Eftersom vi håller våra kostnader låga, kan hantverket också hålla ner det. Vårt mål har alltid varit att en professionell även med 1 jobb på 12 månader lätt med sin prenumerationskostnad på 34, 95 euro per månad måste kunna återhämta sig. Och det har alltid varit lätt så långt. "

Mer information finns på www.biedplaats.nl

Top