sv.onlinewebcreations.com

GetBright är en ny on / offline-agentur i Breda, där mer än 25 yrkesverksamma arbetar. GetBright stammar från kontoren Marconcepts och MarkC, som båda har etablerats i mitten av lågkonjunkturen, har funnits i fem år och har nu gått ihop. GetBright är inte som vanligt en teknisk utvecklare, en marknadsförare eller en reklambyrå, men en smart kombination av dessa. GetBright är en fullservicebyrå för online och offline-strategi, marknadsföring, reklam, kommunikation och webbplatser. Du ser denna typ av byrå - digital byrå - mycket i Randstad; det dyker upp i södra Nederländerna.

Stefan Schuyleman, partner GetBright: "Typiskt för GetBright är att vi inte vill välja ett specifikt verktyg eller disciplin. Vi fokuserar på kundens mål och ser vilka av de många online- och offline-lösningarna som är bäst. Vi är ärliga och direkta i detta. Inte vår omsättning men kundens intressen är avgörande. "

Fusionsbolag

Ägare till GetBright är Stefan Schuyleman och Mehdi Du Puy, grundare av Marconcepts och MarkC. Det sammanslagna företaget GetBright är en strategisk och praktisk partner för vinst och ideella organisationer som vill växa i marknadsföring och digital mognad. GetBright tar fram marknadsföringskoncept, skapar kampanjer och utvecklar webbplatser. Byrån hjälper organisationer att nå och aktivera målgrupper längs alla relevanta kanaler - både online och offline. Fokus ligger på hälsovård, företagstjänster och små och medelstora sektorer, i Randstad och södra Nederländerna.

Engagerade entreprenörer

GetBright har också varit proaktiv i många år i många lokala och nationella projekt. Byrån stöder bland annat National Youth on Healthy Weight-rörelsen, NAC Breda och nätverksklubben Talent Hub Online Marketing.

Mehdi Du Puy, partner GetBright: "Vi gillar att göra vackra saker utan att behöva konfrontera dem direkt. Därför trivs vi med sympatiska Breda och nationella initiativ. den växlande kommersiella och sociala projekt ger oss extra tillfredsställelse och håller oss i balans. "

Top