sv.onlinewebcreations.com

Kaliber Kunstschool från Enschede väljer Verito Informatisering som strategisk partner. Tonvikten är i första hand på Verito Education, som sätter upp ett nytt integrerat koncept.

Kalibers uppdrag är att hjälpa alla att utveckla sina kreativa talanger och att främja att leva tillsammans (genom konstutövning). Kaliber förväntar sig att Verito-modulerna utvecklas i samarbete hjälper till att fokusera på detta.

Det är Kalibers övertygelse att kulturellt deltagande är ett grundläggande villkor för ett aktivt samhälle och att konstutbildning måste vara tillgänglig för alla, unga och gamla. Kaliber vill introducera barn till de olika disciplinerna så snart som möjligt. Efter introduktionen erbjuder Kaliber djup och utveckling.

Kaliber är och förblir en ideell, ideell socialinstitution som är verksam inom storskalan av Twente-regionen med fokus på kommunerna: Almelo, Enschede, Hellendoorn, Oldenzaal, Tubbergen och Wierden. Kaliber erbjuder ett brett utbud av tjänster för individer, skolor och företag och rådgör med regeringen och utbildningen när det gäller utbildningspolitiken.

Jan van Geffen, verksamhetschef: "Vi ser många möjligheter att använda programvara på ett sådant sätt att det kan förenkla våra dagliga aktiviteter. Vi vill lägga ner arbetet på källan och eliminera dubbelarbete. Utöver god funktionell täckning, förväntar vi oss också att idéer kontinuerligt övervägas och vidareutvecklas med de idéer som genereras av praktiken. Detta kräver flexibilitet från mjukvaran och från leverantören. '

Verito Education är lösningen för artscentra. Verito Education bygger på Microsoft Dynamics NAV och utökas med många standardmoduler för denna bransch. Från CRM till kurshantering, från behandling av applikationer via internet till projektledning och från relationshantering till fakturering. Alla processer stöds med en lösning.

Jan van Geffen fortsätter : "I vår sökning har vi uttryckligen letat efter en partner som passar oss, vem tycker med oss ​​och förstår att i en snabbt föränderlig värld inte allt kan spelas in i förväg. Verito har gjort ett utmärkt intryck. De är flexibla och vill diskutera nya utvecklingar med oss. Vi är övertygade om att vi gör ett stort steg framåt med Verito och Verito Education. Inte bara för vår egen organisation utan också för våra kunder för vilka vi tillhandahåller tjänster och support. "

Top