sv.onlinewebcreations.com

Marknadsföringsföretaget De Heus Multi Response Media har tagit över webben Badmutsen.nl för ett okänt belopp. Det är det fjärde förvärvet av De Heus på kort tid; Nyligen köpte företaget webbplatserna RSSfeeds.nl, Feedread.nl och Nieuwstijger.nl.

Avtalet om förvärvet är stängt i början av april, säger Tim Roemer, ansvarig för de digitala aktiviteterna på De Heus, Emerce kunniga. Det officiella meddelandet om övertagandet sker om fyra veckor om förnyelsen av webbplatsen har genomförts. Badmutsen.nl ägdes av ett företag som vill vara anonym.

Badmutsen.nl är försedd med innehåll av tio volontärer, som de vanligtvis hittar på internet. Webbloggen visar främst korta videor - mestadels komiska situationer eller babe-relaterade filmer - som tilltalar en manlig målgrupp i synnerhet. Enligt Roemer är sjuttio procent av besökarna manliga. Medelåldern för "badge public" är mellan 16 och 30 år.

De Heus vill bland annat använda Badmutsen.nl för att placera annonser från egna annonsörer. Marknadsföringsföretaget uppmanas att förvärva leads och "attention" för annonsörer. De Heus gör detta i första hand via ett nätverk av egna webbplatser; Bolaget äger mer än fyrtio platser. Roemer: "Vi gillar att göra allt in-house och generera trafik själva. På grund av den kunskap vi har fått om reklam på webbloggar, vet vi att bloggar är intressanta för annonsörer. "

På Badmutsen.nl visas två till tre så kallade annonsposter per vecka, annonsörernas färdiga blogginlägg. Dessutom finns bannerpositioner tillgängliga på webbplatsen och reklamlänkar. H & B-reklam är ansvarig för försäljningen av annonsutrymme. Enligt Roemer gör företaget fortfarande reklamhanteringen. Roemer: "Annonsutrymmet som finns kvar är fyllt med annonser från annonsörer från vårt eget nätverk."

De Heus ligger i Hoorn och har 17 anställda. Företaget är uteslutande verksamt i Nederländerna och har mer än 300 annonsörer i sitt nätverk. Kunderna inkluderar Dell, De Lotto, De Staatsloterij, ANWB och Sanoma.

Top