sv.onlinewebcreations.com

Full frihet att välja och öppenhet? Fram till nyligen var det omöjligt inom telekomsektorn. Från början av nästa år inte längre. T-Mobile släpper upp prenumerationsstrukturen inom telekomsektorn. Kunder som stänger en ny prenumeration snart är inte längre bundna till fasta buntar, men får full frihet att justera sitt eget internet och telefonsamtal varje månad. Upp, ner eller till och med helt ut. Kunderna har också frihet att själv bestämma hur de betalar sin telefon; allt på förhand, per månad eller en kombination av dessa. Och efter 12/24 månader stoppar enhetens betalning automatiskt. Det är maximal öppenhet och valfrihet 2015 vid T-Mobile.

T-Mobile tycker att det är dags för förändring. Därför har operatören jobbat i två år för att hantera befintliga konventioner inom telekom. Det började med Travel & Surf, så att kunder utomlands aldrig får oväntade internetkostnader igen. Därefter introducerade T-Mobile Stel Samen vad som var ett stort steg mot personlig valfrihet för kunden. Med Stel Samen kan kunderna skriva sin personliga prenumeration själva genom att välja antal samtalsminuter, MB och ytterligare tjänster. Nu är det dags för nästa steg med Stel Bij.

Mark Klein, VD för T-Mobile i Nederländerna: "Det är hög tid för ännu större frihet och öppenhet för våra kunder. Inte bara i förväg, utan även under kontraktets löptid. Detta är möjligt från nästa år på T-Mobile. Som enda operatör erbjuder vi alla dessa nya alternativ i en ny prenumeration samtidigt. Och i början av nästa år kommer vi att sätta stopp för en telekonvention. "

Upp, ner eller till och med helt ut.

Med den nya Set Together & Set Up kan alla kombinera sin egen prenumeration. Set Together & Set Bij erbjuder maximal flexibilitet. Inte bara efter abonnemangs slut, utan även under dess löptid. Om det behövs anpassar kunden den månatliga Internet- och samtalsknippen under avtalet: upp och ner. Det är även möjligt att stänga av dessa buntar helt.

Mer insikt som du betalar för.

Kunderna får också mer inblick i kostnaderna för en telefon eller surfplatta. Betala mer i förskott? Eller hellre mer per månad? Kunden bestämmer själv hur mycket han betalar på en gång och hur mycket han betalar genom månadsbeloppet. Efter kontraktets löptid, 12 eller 24 månader, löper ut månadsbetalningen automatiskt. Och från och med dess betalas inget för telefon eller surfplatta.

4GMAX: hastigheter upp till 120 Mbps.

Med alla Set Together & Set With abonnemang får kunderna också 4GMAX. Det betyder ett stabilt nätverk med en maxhastighet på upp till 120 Mbps och inga oväntade internetkostnader. För närvarande är 4GMAX tillgängligt för mer än 70% av alla kunder i de 20 största urbana områdena i Nederländerna.

Top