sv.onlinewebcreations.com

Instagr.am och Dutch Skylin.es har en konkurrent med lanseringen av Photovine.com. Det ser inte ut som mycket, men det är ett initiativ från ett team från Google.

Ägare av en iPhone har en annan app som de kan dela med vänner, bekanta och särskilt med likasinnade personer. Igår kom applikationen Photovine online i iTunes-nedladdningsbutiken. En Android-version väntar fortfarande.

Med Photovine delar användaren inte nödvändigtvis sina foton med bekanta, utan snarare med likasinnade människor. De som tar ett foto kommer att bifoga etiketter till bilden för att visa vad som händer. "Avkopplande", "Upptagen på jobbet", "Tillbaka till fil för sent", som det var digitala fält där andra kan förmedla liknande sfärer i bilden.

Huruvida pengar kommer att tjäna med Photovine är inte känt. Det är säkert att denna byggnad av den (inköpta) Slideteam av Google ligger på en hård konkurrerad marknad. Tjänster som Picplz, Instragr.am och Skylin.es kombinerar också mobilfotografi med en social komponent.

Slideteam bygger socialt orienterade applikationer för flera plattformar. Som det visar sig, tvingar Google inte laget att fokusera på Android per definition. Tidigare byggde det tillägg för Picasa, Gmail och YouTube och fråga och svara på webbplatsen Prizes.org.

Uppdatering 26-8-11 :
Fotovinjen verkar inte ha ett långt liv. Google slutar Slide som ett separat lag. Grundaren Max Levchin börjar och de flesta produkter, inklusive fotovin, går in i kylskåpet. Meddelandet i Slideblog-rapporterna:

Top