sv.onlinewebcreations.com

Ezwim, världsledande inom Telecom Expense Management (TEM) -teknologi, är stolt över att vara den första i branschen att introducera Lean Telecom Management.
Lean Telecom Management-filosofin spänner över den kompletta uppsättningen Ezwims produkter och tjänster.

Vad är Ezwim Lean Telecom Management ?

'Lean' är en affärsledningsfilosofi som fokuserar på att minska det totala kundvärdet. Ezwim har infört ett kontinuerligt affärsförbättringssystem som:

  • Eliminerar tvättas
  • Bygger varaktiga funktioner
  • Aktiverar snabbt beslutsfattande

Lean Telecom Management tillämpar denna metod på tre olika områden: Telecom Assets, Telecom Expenses och Telecom Processes. Det är en process som fokuserar på att realisera Lean-fördelarna för kunderna.

Ezwim har införlivat delar av Lean Telecom Management i alla sina produkter, både programvara och tjänster. Lean-filosofin är tydligast formulerad i våra tre senaste hanterade serviceförslag:

Mobile Lifecycle Management, en fullservicelösning för telekomkostnader och telekomkostnadshantering;
Dataroamingoptimering, en konsulttjänst för optimering av dataroamingkostnader;
Mobile Helpdesk, omfattande support för slutanvändare och telekomchef.
Ezwim-sortimentet av Lean-inspirerade produkter kommer att fortsätta växa i framtiden.

"Införandet av Lean Telecom Management visar Ezwim sin innovativa vision och kundfokus", säger Bram Cool, VD för Ezwim. "Vi tjänar våra kunder med Lean excellence. Vi hjälper dem att minska arbetsbelastningen genom process effektivitet, realisera snabba besparingar och bli mer flexibla. Vår Lean-strategi är redan en succé för flera av våra stora internationella kunder. "

Om Ezwim

Ezwim (www.ezwim.com) är världsledande inom TEM-teknik. Ezwim erbjuder en omfattande portfölj av Telecom Expense Management applikationer via Internet (Software as a Service). Med TEM-applikationerna hjälper Ezwim företag, transportföretag och TEM-företag att göra sina telekomkostnader helt transparenta, vilket minskar kostnaderna och ökad effektivitet i relaterade processer. Inblandande anställda och omfattande självbetjäningsalternativ är utmärkande faktorer för Ezwim. Den beprövade Ezwimteknologins flexibla karaktär gör det lätt att arbeta med för alla typer av företag. stor, liten, nationellt och internationellt. Sedan 2001 har Ezwim nöjt kunder över hela världen.

Top