sv.onlinewebcreations.com

Varje dag är det bästa för flygbiljetter och semester i din brevlåda. Det är i ett nötskal begreppet TicketSpy, som grundades 2012 av Ingmar Bruinsma tillsammans med David Elliot. Facebook-sidan har nu mer än 350 000 gillar, har nästan 6 000 följare på Twitter och tiotusentals abonnenter får det dagliga nyhetsbrevet.

Du finns i fyra år. Är TicketSpy lönsam nu?

"Vi tjäna pengar med det, ja. Det är okej, för vi arbetar på det i sextio timmar i veckan. Med glädje, för att vi är och förblir resande fanatiker. "

Vad är intäktsmodellen?

"Vi får en provision när en av våra anhängare bjuder en affär. I början ropade vi internet själva på jakt efter de billigaste erbjudandenen. Samtidigt hittar researrangörer och flygbolag oss också. Men vi är fria att främja det vi vill ha. Om en partner skickar ett erbjudande som inte passar våra anhängare eller priset är för högt kommer vi inte att placera det. Följaren är central. Så om det är ett bra erbjudande att vi inte får en provision, så är vi lite otur, men vi lägger affären online. "

Så du är hundra procent oberoende?

"Vi måste naturligtvis tjäna pengar för att säkerställa kontinuitet. Men det finns inget incitament att sätta erbjudanden online som vi inte stöder. Vi tjänar bara pengar när våra anhängare bokar affären. Och vi vet nu vilka resor de tycker är intressanta. Betydelsen av anhängarna är avgörande. "

Utseendet på webbplatsen dominerades i början av vackra stewardesses i miniskjortor. De är inte längre på bilden. Varför denna restyling?

"Vi hade alla erbjudanden på hemsidan med massor av bilder, men det innebar att besökarna var tvungna att rulla mycket, särskilt på mobilen. Det var inte så bekvämt. Det är därför vi har valt kuber och klara filter. Det fanns inget utrymme kvar för flygvaktarna i den nya inställningen. "

Vad påverkar omvandlingen av omklassificeringen?

"Vi är inte så inblandade. Poängen är att användaren tycker om att arbeta. Vi har bett om detta och feedbacken är positiv. "

Ofta är erbjudanden på internet mycket begränsade, vilket leder till grumpiga kunder. Lider du också av detta?

"Det gör mig väldigt grumpy. Om vi ​​publicerar en bra affär till Mallorca idag i nyhetsbrevet är chansen att de som tittar på det imorgon kommer att fiska bakom nätet. Vi är ännu inte säkra på hur vi verkligen kan hantera detta problem. Vi försöker dock förklara hur det fungerar i resebranschen med tillgänglighet och priser, även till besökare som kommer till oss på gamla erbjudanden, via sökmotorer eller via sökfunktionen på vår webbplats. Om de inte känner till oss ännu, tror de att vi säljer varm luft när affären inte är tillgänglig. Och då förlorade vi en följare. Det är en stor utmaning för oss. "

Vilka lektioner har du lärt dig de senaste fyra åren?

"Att vi måste vara transparenta. Vi visade en gång en biljett som kostar 25 euro. Det var bara så många bokningskostnader, att det slutliga priset var 49, 95 euro. Våra anhängare var med rätta irriterad över det. Vi har sedan publicerat all-in priser, inklusive bidraget till akutfonden, bokningskostnader och så vidare. Dessutom anger vi tydligt vilka extrakostnader som gäller, t.ex. tippning på kryssning eller incheckning av resväska hos ett flygbolag. Vi demonstrerar proaktivt dessa utsläpp för att undvika besvikelser. "

Och var står du i 2020?

"Då kan vi göra våra anhängare det bästa erbjudandet personifierat. Vårt uppdrag är oförändrat: våra anhängare hjälper till att spara pengar på flygbiljetter och helgdagar. "

TicketSpy har nominerats som Årets hemsida 2016 i kategorin Resor. Du kan rösta till 4 november .

Top