sv.onlinewebcreations.com

Citrix utökar det långsiktiga partnerskapet med Google genom stöd från XenMobile for Android for Work. Detta tillkännagivande härrör från det fleråriga samarbetet mellan Citrix och Google, som inkluderar virtuell app- och skrivbordsleverans på Chrome-enheter och stöd för befintlig företags mobilitetshantering (EMM) för Android-smartphones och surfplattor. Tillsammans stödjer Citrix och Google organisationer och regeringar med säkra, skalbara mobilitetslösningar som ofta använder appar. Dessa lösningar ger en exceptionell användarupplevelse, så att människor kan utnyttja nya sätt att förbättra sitt arbete.

Traditionella skillnader mellan arbete och privatliv försvinner och människor använder sina smartphones, tabletter och bärbara datorer både på kontoret och på utsidan. Det gör det svårt för IT-avdelningarna att ange gränserna mellan personuppgifter och företagsdata. I den här tiden behöver människor en mobil arbetsmiljö som ger dem kontinuerlig tillgång till sina affärsappar, data och tjänster på varje enhet och via vilket nätverk som helst. Kombinationen av Citrix-lösningar för mobila arbetsmiljöer med Android och Chrome-enheter garanterar säkerhet, flexibilitet och förmåga att arbeta var som helst och när som helst.

Det fullständiga engelskspråkiga pressmeddelandet finns här. Citrix kommer att vara närvarande vid Mobile World Congress (MWC) som äger rum den 2 till 5 maj i Barcelona. Citrix är glad att fortsätta arbeta med Google under MWC.

Om företaget

Om Citrix

Citrix (NASDAQ: CTXS) leder övergången till den "mjukvarudefinierade arbetsplatsen" genom att kombinera virtualisering, mobilitetshantering, nätverk och SaaS-lösningar tillsammans, utveckla nya sätt för organisationer och människor att arbeta bättre. Citrix-lösningar stöder rörlighet för företag genom att tillhandahålla säkra mobila arbetsmiljöer där personer kan komma åt appar, skrivbord, data och com: http://www.lewiswire.com/sv/lewiswire/Citrix-Systems/c/munication på vilken enhet som helst, om varje nätverk och moln. Med en årlig omsättning på 3, 14 miljarder dollar 2014 används Citrix-lösningar i mer än 330 000 organisationer och av mer än 100 miljoner användare över hela världen. Läs mer på www.citrix.com

Top