sv.onlinewebcreations.com

Utrecht, 24 mars 2014 - Programvaruplattformen Simpana® 10 från CommVault (Nasdaq: CVLT) är plattformen för mer än tvåhundra certifierade tjänsteleverantörer. Plattformen erbjuder molnlösningar för miljontals kundsystem över hela världen och skyddar hundratals dataöverföringar.

CommVault initierar sin trelediga cloud-affärsstrategi som bygger på sin ledande roll inom mjukvaruutveckling. Strategin gör det lättare att säkra övergången från tjänsteleverantörer och deras kunder till cloud computing tack vare relationer med tjänsteleverantörer. För detta ändamål använder CommVault en mjukvaruplattform för de mest effektiva molninfrastrukturerna och utökar sin marknad genom ett brett molnekosystem och genom ytterligare investeringar i Cloud Solutions Group. CommVault investerade tidigt i molnteknologi för att svara på de enorma förändringar som nu äger rum inom IT-användningen och IaaS.

"Dynamiken i vår bransch förändras snabbt, eftersom organisationer snabbt använder sig av molntjänster. CommVault erbjuder kunder och partners allt som behövs för datasäkerhet till molnet, i molnet och från moln till moln ", säger N. Robert Hammer, ordförande, VD och koncernchef för CommVault. "Simpana-programvaran ger kunderna en unik, enkel plattform som ger insikt i alla data inom en heterogen organisation. Skalbarheten, säkerhet, automationskapacitet och rapporteringsalternativ för Simpana 10 är oöverträffade och möjliggör användningen av de mest effektiva molninfrastrukturen. "

För att leverera flexibilitet, skalbarhet och operativ effektivitet för både partners och slutanvändare har CommVault utvecklat Simpana-programvaran som en av de mest öppna cloud data management-plattformar som finns. CommVault-tekniken är integrerad i en mängd olika lagringsteknologier, plattformar för cloudinfrastruktur, operativsystem, hypervisorer och företagsapplikationer. Tekniken ger konsekventa hanterings- och rapporteringsverktyg och en insamling av data inom heterogena miljöer genom en enda plattform.

Datahantering-as-a-Service för leverantörer och kunder

Företag i alla storlekar och i olika sektorer använder alltmer molninfrastrukturer med högre hastighet och mer flexibilitet för lägre kostnader. CommVault svarar på denna trend med sitt partnersamhälle. Kunder som vill flytta sin IT-miljö till molnet är beroende av tjänsteleverantörer som hjälper mig att migrera, hantera och säkra sina molninfrastrukturer. CommVault arbetar med ett brett utbud av serviceleverantörer för att leverera Datamanagement-as-a-Service-lösningar, baserade på Simpana-programvaran - i olika länder och vertikala sektorer och med olika leveransalternativ. Företagets strategi accelererar antagandet av cloud computing tack vare tre faktorer.

  • De mest effektiva molninfrastrukturerna - Tack vare en plattform med samma programvara kan CommVault-partner ha samma arbetsbelastning på femtio procent mindre infrastruktur än hos konkurrenterna. Detta tillvägagångssätt förbättrar arbetsproduktiviteten och accelererar tid-till-intäkterna för nya produkterbjudanden. CommVault möjliggör för leverantörer av tjänsteleverantörer att använda en fullständig portfölj av molndatatjänster - inom säkerhetskopiering, arkivering, katastrofåterställning och sökning - inom en programvara för att få ut mesta möjliga av en gemensam infrastruktur. API-integratorer tillhandahåller tjänsteleverantörer i helt webbaserade självbetjäningsportaler, arbetsflödesautomatisering, effektiv dataöverföring och höghastighets virtuell arbetsbelastningssäkerhet för överlägsen kundupplevelse.
  • Marknadsutbyggnader genom ett brett molnekosystem - Ledande leverantörer som har integrerat Simpana-programvara i sin cloud-lösningsportfölj inkluderar Microsoft Windows Azure, Amazon S3 och Glacier, NetApp och Rackspace. CommVault-funktionerna inom molnområdet sträcker sig från privat till offentlig och hybrid molninfrastruktur, och från datacenter till kringutrustning. Som ett resultat erbjuder företaget bredast och mest lönsamma val för kunder och leverantörer.
  • Investeringar i Cloud Solutions Group - CommVault utökar sina partnerkompetenser genom kompetens inom molnfältet och användningen av samarbetsvilliga modeller som kraftigt minskar tiden, kostnaderna och riskerna med att starta nya molnlösningar. För organisationer som är fasta med intern kompetens, resurser eller budgetar och måste göra allt själv kan CommVault öka chanserna för framgång genom att definiera, utveckla och leverera nya, molnbaserade lösningar.

"Vid utvecklingen av vår lösning för molnlösningar tog vi inte bara hänsyn till de tekniska behoven hos våra tjänsteleverantörspartners, men också deras affärsbehov. Vi anpassar oss båda för att möjliggöra för partners att bättre kunna tjäna både befintliga kunder och framtidsutsikter, säger Gerry Sillars, vice vd för Cloud Solutions Group på CommVault. "Detta gör det möjligt för CommVault att komma in i nya marknader och det passar inom en bredare strategi att samarbeta med viktiga partners över hela världen."

"Genom att implementera Simpana-programvaran med Windows Azure-lagring, möjliggör tjänsteleverantörer sina kunder av alla storlekar för att skydda, arkivera och hantera data och få tillgång till dem mer säkert och effektivt", säger Vibhor Kapoor, chef för Product Marketing Windows. Azur på Microsoft. "Den här kombinationen kan innehålla en central lagringsplats för både säkra och arkiverade datakopior för kritiska applikationer som Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Active Directory, SQL Server, Windows, IBM Notes och IBM Domino. Kunderna drar nytta av fördelarna med att leta efter information snabbt och enkelt, och av komplicens. Detta garanterar en flexibel, skalbar och lyhörd infrastruktur. "

"NetApp vill förenkla byggnadslösningar för sina tjänsteleverantörer", säger Gary Hocking, chef för tjänsteföretaget på NetApp. "Detta kräver att vi arbetar nära våra teknikpartners för att möjliggöra för tjänsteleverantörerna att leverera konsekvent funktionrika tjänster till sina kunder. CommVault har hjälpt oss från starten av NetApps cloud-fokuserade verksamhet, för ungefär fyra år sedan. Idag används vår teknik framgångsrikt tillsammans med flera tjänsteleverantörer över hela världen. "

Top