sv.onlinewebcreations.com

BEEMSTER, 20140116 - En grupp av femton företagare lanserar en nationell sökning efter den bästa kunden av frilansare, frilansare och interimistiska proffs i Nederländerna: dessa Topp 100 klienter är sammanställda på grundval av ett frågeformulär som presenteras för den som ansvarar för uthyrning inom organisationer som anställer mer än 20 frilansare på årsbasis, och till frilansare. "Regeringen och många stora organisationer använder allt oftare frilansare, men det är ännu inte klart för frilansaren vid vilken kund han bäst kan använda sin specialitet", säger arrangören Jeroen Sakkers.

Bra idrifttagning:

De femton initiativtagarna från Top 100 Clients, en del av FOTY Awards, har en sak gemensamt: de tror att utvecklingen av projektbaserat arbete underskattas av regeringen och många stora organisationer. Företag och organisationer som omfamnar detta nya sätt att arbeta och värdesätter det bör uppmärksammas och hedras tack vare deras goda driftsättning. "God idrifttagning är motstycket till bra arbetsgivarskap, och på kort sikt blir det minst lika viktigt för den nederländska ekonomin och till och med på längre sikt välstånd i Nederländerna", säger Jeroen Sakkers, organisatör för Top 100-kunderna.

Nomineringar öppnade:

Klienterna bedöms på grundval av ett frågeformulär som tas från den eller de ansvariga personerna i de relevanta organisationerna samt ett frågeformulär som tagits från frilansare, frilansare och tillfälligt anställda. De bästa hundra klienterna kommer att presenteras i april av en välrenommerad jury vid presentationsevenemanget i Utrecht, liksom årsboken som publiceras samtidigt.

Top