sv.onlinewebcreations.com

Laren, 20 mars 2014 - Stibo Systems, marknadsledande inom multidisciplinära Master Data Management (MDM) lösningar, meddelar att NEDIS Group, en av de största aktörerna inom hemelektronik och tillbehör i Europa och en del av den schweiziska Datwyler-koncernen, är Stibo Systems kommer att arbeta för att realisera sina ambitiösa tillväxtmål genom master data management.

NEDIS Group levererar nio egna varumärken och distribuerar mer än 300 varumärken till 50 000 återförsäljare och e-tailers i 50 länder via kataloger och webbbutiker. Koncernen avser att tredubbla sin omsättning under de närmaste 3 åren, vilket krävs i klassens stamdata. Det är inte bara masterdata som är ett av de viktigaste urvalskriterierna på grundval av vilka kunden väljer NEDIS. Även för företagsintelligensanalyser är kvaliteten på stamdata viktig.

Viktiga poäng

· Genom att arbeta med Stibo Systems företags plattform STEP, säkerställer NEDIS att det finns en central masterkälla för alla artiklar.

· STEG genererar bäst i klassens masterdata på artiklar som leder till

- förbättringar av befintliga stamdata

- Förbättringar av kvaliteten på stamdata i framtiden.

· STEP ger affärsprocessoptimering via arbetsflöden och affärsregler.

· STEP skapar en grund för strukturell datautbyte mellan NEDIS och Distrelec.

Med Stibo Systems Enterprise Platform STEP kommer NEDIS Group att lägga grunden för den strukturella tillhandahållandet av högkvalitativa stamdata via alla moderna kommunikationskanaler.

Citat NEDIS Group

Jack Breukers, senior IKT-chef på NEDIS Group: "Genomförandet av STEP är ett av de projekt som NEDIS vill lägga grunden för ytterligare tillväxt. Detta system med tillhörande processer och förfaranden borde bidra till att göra oss kända på marknaden som den part som erbjuder de bästa och mest kompletta huvuddata för produkter. Huvuddata borde verkligen bli en unik försäljningsplats för Nedis. "

Citat Stibo Systems

Bart Coenen, VD för Stibo Systems Benelux: "I en affärsmodell som NEDIS Group, där det innovativa produktsortimentet och leveranskedjan är avgörande för affärsframgången, kan vi lägga till mycket värde med STEP. Jag vill varmt välkomna NEDIS som ny kund och jag ser fram emot ett fint gemensamt projekt där vi hjälper NEDIS Group att uppnå sina tillväxtmål. "

Top