sv.onlinewebcreations.com

Från och med nu kan dominkunder enkelt placera sin favoritorder genom ett enda SMS. Detta är nu också möjligt i Nederländerna, efter att Amerika och Australien har infört detta. Detta snabba och enkla sätt att beställa gör det ännu enklare för pizzaälskaren att beställa. Det är vad alla vill ha?

Enkel beställning
Domino kunder kan skicka ett SMS till "3669" med texten "pizza" eller pizza emoji. Inom 30 sekunder kommer ordern att genomföras och dominoiderna i affären kommer att arbeta för att fräscha ordern och leverera den till dörren på ett genomsnitt av 22 minuter. I Nederländerna är Domino den första (leverans) restaurangen som erbjuder sådan funktionalitet till kunderna.

Framåtriktande dominoer
Domino vill göra pizza så enkelt och öppet som möjligt för alla. För att uppnå detta mål gillar Domino att vara i framkant av tekniska och innovativa förändringar. Hon var redan den första med Pizza Tracker, vilket har ökat synligheten av orderprocessen. och som kund kan du personifiera din pizza helt online med alla tillgängliga ingredienser.

På grund av denna beställningskompetens läggs mer än 85% av orderingången redan på Domino. För att vara ännu mer till kundens tjänst är beställning via SMS ett trevligt nytt steg i rätt riktning och mycket relevant.

Enligt VD André ten Wolde blir användarvänlighet och bekvämlighet för kunden allt viktigare och beställning via SMS är ett mycket bra exempel på detta. "Vi valde avsiktligt att beställa via SMS, eftersom vi vill överklaga så bred publik som möjligt och därför kan vi också beställa kunder utan smartphone. På det sättet kan vi vara till tjänst för ännu fler pizzaälskare! "

Fira SMS-order med pizzaälskaren
För att fira den här nya, snabbaste beställningsmetoden får kunden inte mindre än 25% rabatt på beställningen under den kommande månaden via SMS. Prova allt och leta efter mer information om beställning via SMS på www.dominos.nl/SMS eller se online video med mer förklaring på https://www.youtube.com/watch?v=q1PmQsvUBgc

Top