sv.onlinewebcreations.com

Idag presenterar KPN och digital musikservice Spotify ett nytt tvåårigt, exklusivt partnerskap i Nederländerna. Samarbetet följer det framgångsrika samarbetet som KPN och den internationella musiktjänsten startade för två år sedan.

KPN, Hi och XS4all kunder med vissa prenumerationer * få gratis Spotify Premium-prenumeration gratis. Normalt måste € 9, 99 per månad betalas för denna tjänst. Sedan starten av samarbetet har många kunder redan ett Spotify-abonnemang via KPN.

Jaap Postma, Direktör Consumer Market på KPN: "KPN är nöjd att vi kan utvidga samarbetet. KPN har investerat kraftigt i sina fasta och mobila nät under senare år. KPN leder vägen med utbyggnaden av 4G i Nederländerna. Vi anser att det är viktigt att våra kunder kan vara online när som helst och var som helst. Med den populära musiktjänsten Spotify kan våra kunder lyssna på favoritmusiken när som helst och var som helst via KPNs fasta och mobila kvalitetsnät. Detta gör Spotify till ett utmärkt exempel på den service vi vill erbjuda våra kunder.

Chris Bevington, chef för globala strategiska partnerskap Spotify: "Vi är mycket glada över att vi kan utvidga vårt partnerskap med KPN. De samarbetsavtal som Spotify slutar med telekomföretag kommer att leda till ökad omsättning inom musikbranschen. Fläktar och artister nytta. Tillsammans med KPN har vi lyckats erbjuda streaming musik till en ny målgrupp i Nederländerna. Vi ser fram emot att bygga vidare på vårt samarbete. "

För mer information om allt-i-ett-paket från KPN, se http://www.kpn.com/prive/pakketten.htm
Mer information om tjänsterna i Spotify finns på http://www.spotify.com

Top