sv.onlinewebcreations.com

Palo Alto Networks® (NYSE: PANW), leverantören av nästa generations säkerhet, meddelar idag att den har blivit erkänd för den sjätte gången som ledande inom Magic Quadrant för Enterprise Network Firewalls från Gartner Inc.

Leader Quadrant inkluderar leverantörer som utvecklar produkter och uppfyller kraven från stora företag. Kraven är exempelvis stöd för virtualisering och virtuella LAN samt hanterings- och rapporteringsmöjligheter för komplexa miljöer med stora volymer. En solid Next-Generation Firewall är viktig eftersom stora företag avlägsnar sig allt från Intrusion Prevention Systems (IPS). Leverantörer som ingår i kvadranten är marknadsledare som erbjuder nya lösningar för att skydda kunder från framväxande hot. De erbjuder expertis, snarare än att se brandväggen som en vara. Dessutom har de en bra rekord för att förhindra sårbarheter i sina säkerhetsprodukter. Egenskaper är minimal prestandaförlust, maskinvaruaccelerationsalternativ och formfaktorer som skyddar företag när de byter till en ny infrastruktur.

CITAT

"Vi är hedrade att bli erkända av Gartner som ledande inom Magic Quadrant för Enterprise Network Firewalls. Vi har uppdraget att skydda vår livsstil i den digitala tiden genom att förhindra framgångsrika cyberattacker med vår nästa generations säkerhetsplattform, varav vår brandvägg är hörnstenen. Det här sjätte på varandra följande erkännandet bekräftar att förbättringarna i vår nästa generationens brandvägg, inklusive konsistensen för offentliga och privata moln, faktiskt tar itu med de svåraste nuvarande cybersäkerhetsutmaningarna. "
- René Bonvanie, CMO, Palo Alto Networks

Mer än 39 000 kunder i mer än 150 länder har valt Palo Alto Networks på grund av kompetensen, engagemanget för innovation och den förebyggande inriktade nästa generations plattformen.

Mer information om nästa generations säkerhetsplattform finns på https://www.paloaltonetworks.com/products/designing-for-prevention/security-platform

Mer information om nästa generations brandvägg av Palo Alto Networks:
https://www.paloaltonetworks.com/products/platforms/firewalls.html

Visa hela rapporten på: http://go.paloaltonetworks.com/gartner

Top