sv.onlinewebcreations.com

Aachen den 10 mars 2015 - LANCOM Systems, den ledande tyska tillverkaren av nätverkslösningar för regeringen och företagsmarknaden, lanserar en ny 300-Mbps accesspunkt från L-3xx-serien. LANCOM L-330agn dual Wireless har en elegant vit design och är utrustad med två IEEE 802.11agn dual-band radiomoduler. De fyra MIMO-antennerna är inbyggda i huset och LED-lamporna kan stängas av. Den nya enheten är därför idealisk för användning i exklusiva, moderna interiörer.

LANCOM L-330agn dual Wireless är den perfekta lösningen för företag och organisationer som söker utmärkt WLAN-prestanda med tillförlitlig täckning eller användarvänliga hotspotlösningar i exempelvis hotell, restauranger, universitet och bibliotek.

WLAN från LANCOM: Smart. Fast. Nyskapande.

Den nya åtkomstpunkten erbjuder innovativa möjligheter. Till exempel använder han det intelligenta WLAN-optimeringskonceptet LANCOM Active Radio Control (ARC) som optimalt optimerar radion.

ARC erbjuder en rad optimeringstekniker. Med spektralskanning kan WLAN-interferenskällor detekteras och visas grafiskt för problemlösning. Adaptiv bullerimmunitet blockerar åtkomstpunktsinterferens och fokuserar uteslutande på WLAN-klienter med tillräcklig signalstyrka. För installationer med olika åtkomstpunkter som hanteras med en WLAN-kontroller kan Client Steering användas för att distribuera enskilda klienter till den bästa tillgängliga åtkomstpunkten. Bandstyrningsfunktionen styr WLAN-klienter bort från den ofta överbelastade 2, 4 GHz-frekvensen till den kraftfullare 5 GHz-frekvensen. Omdirigering av klienter kontrolleras automatiskt av åtkomstpunkten. Detta kan mer än dubbla WLAN: s prestanda med antalet kanaler tillgängliga för buntning i de högre frekvenserna. Med RF-optimering drar WLAN-klienter i kontrollerstyrda nätverk nytta av bättre genomströmning med minskad kanalöverlappning.

LANCOM L-330agn dual Wireless är utrustad med två IEEE 802.11agn dubbelbandsmoduler. Om så krävs arbetar de parallellt i frekvenserna 2, 4 och 5 GHz och är därför idealiska för användning i blandade WLAN-miljöer. En modul erbjuder prestanda för 5 GHz-frekvensen medan den andra radiomodulen driver bg-klienter i 2, 4 GHz-frekvensen. Enheten är därför fullständigt kompatibel med äldre WLAN-standarder som IEEE 802.11b / g. Åtkomstpunkten stöder nätverksvirtualisering av både multi-SSID och VLAN och är eventuellt utrustad med PoE (IEEE 802.3af). Åtkomstpunkten stöder DFS (Dynamic Frequency Selection), så att den också kan använda de 5-GHz-kanaler som kräver DFS. Två Ethernet-gränssnitt ger anslutningen till nätverket. En är ett Gigabit Ethernet-gränssnitt.

Liksom alla andra LANCOM-åtkomstpunkter kan den nya modellen användas som fristående lösning och kombineras med en LANCOM WLAN-kontroller. Tillgångspunkten innehåller också flera säkerhetsalternativ, inklusive de fullständiga funktionerna i IEEE 802.11i med WPA2- och AES-kryptering och IEEE 802.1X / EAP (WPA2 Enterprise) för höga säkerhetsmiljöer.

LANCOM L-330agn dual Wireless är tillgänglig omedelbart.

Om LANCOM Systems

LANCOM Systems är den ledande tyska tillverkaren av pålitliga, innovativa nätverkslösningar för företagskunder. De två affärsenheterna LANCOM, VPN Network Connectivity och Wireless LAN erbjuder professionella användare säkra, flexibla infrastrukturlösningar för lokala och multisite-nätverk. Hela produktsortimentet är utvecklat och producerat i Tyskland. LANCOM Systems tillhandahåller certifierade VPN-lösningar för skydd av sårbara nätverk och kritisk infrastruktur (EPCIP) mot cyberattacker av det tyska federala kontoret för informationssäkerhet (BSI). Huvudkontoret för LANCOM Systems GmbH ligger i Würselen nära Aachen, Tyskland. Företaget har även kontor i hela Europa. Kunder är små och medelstora företag, myndigheter, institutioner och stora företag i Tyskland, Europa och alltmer i övriga världen.

Top