sv.onlinewebcreations.com

Michelle van Os tar över rollen som VD i Helping Nederland från Floyd Sijmons, som hjälpte till att inrätta den lokala filialen 2014.

För Van Os är det en intern marknadsföring. Hon var redan aktiv från huvudkontoret i Tyskland när företaget grundades, där hon hjälpte till att inrätta den nederländska filialen. De senaste åren har hon ledt den tjugo manslaget som den nuvarande verkställande direktörens högra hand.

"Personligen tycker jag att det är extremt viktigt att öka användarvänligheten hos plattformen för hushållsarbetare. Det gör det lättare för assistenter att organisera sin agenda flexibelt och upprätthålla en kundbas genom vår plattform, säger den nya teamledaren.

Under de kommande månaderna kommer Van Os främst att fokusera på att bilda ett starkt team för att växa Helpling, kärnverksamhet, städning, i hela Nederländerna. Dessutom, som tidigare meddelat, vill den förmedla utöver städning för andra jobb i och runt huset. Det är inte klart hur mycket hastigheten Rocket Internet-dotterbolaget har.

Helpling fick 72 miljoner dollar från Asien och nyligen från Unilever för att fortsätta verksamheten.

Top