sv.onlinewebcreations.com

Delft, 27 maj 2014 - Exakt ger fyra mobilappar till företagare på marknaden, nämligen programmet Exact CRM app, Exact Expenses, Exact HR Self Services och Appen Field Service. Med CRM-appen och fälttjänsten har fältpersonalen alla nödvändiga kunddata vid sina fingertoppar. Personliga uppgifter som lediga dagar, sjuka rapporter och deklarationer är nu tillgängliga för alla anställda i en organisation via Appen Expenses och HR Self Service app. Företagsinformation från olika källor samlas in via appen på en central plats och är lätt att samråda, oavsett plats eller tid.

24 × 7 inblick i kunddata
Med Exakt CRM-appen kan Exact-användare själv bestämma vilken information som kan visas som standard på deras personliga instrumentpanel. Till exempel har säljare alltid aktuell inblick i hur de står i förhållande till sina mål och de vet exakt vad som fortfarande finns i rörledningen. Det är också möjligt att klicka direkt via kalendern till kundinformationen som hör till avtalet för att se senaste statusen. Du kan personligen bestämma vilken information du kan se på ett kundkort. Det här kan vara information från Exact Synergy eller Globe, men också från andra källor. Tack vare en länk med sociala mediekanaler är de senaste tweetsna från kunder också synliga och skapar en fullständig kundvy.

Fälttjänsten app
Field Service-appen har utvecklats för servicetekniker, så att de alltid har aktuell information om serviceorder, orderhistorik och kunddata. All information som behövs för att tillhandahålla service är tillgänglig via denna intuitiva app. Tjänsteordern kan så småningom undertecknas av kunden på iPad och kunden tar emot den direkt i sin brevlåda. Det är också möjligt att lägga till bilder av en skada själv och att länka den till serviceordern.

Förklaringar och personlig information
Applikationen Exact Expenses och Exact HR Self Services spårar personlig arbetsrelaterad information. Med programmet Expenses kan anställda enkelt deklarera kvitton genom att ta en bild med sin smartphone eller surfplatta. Detta skickas omedelbart till godkännande och betalning till chefen för en snabb avveckling. Med HR Self Services-appen har medarbetare alltid insikt i sina semestrar, lönebrev och personliga filer. Det är också möjligt att göra en sjukrapport via appen. Tillgång till dessa appar kan säkras med en PIN-kod.

Jarno van Hurne, marknadschef för produktmarknadsföring på exakt: "Vi ser att med utvecklingen av SMAC (social, mobil, analytik och moln) är det sätt som vi arbetar strukturellt förändras. Detta framgår också av den senaste forskningen som vi har genomfört i företagsanvändningen av appar. Företag, både små och stora, vill kunna göra affärer 24/7 och behöver därför appar. Med Exakt är mobilitet därför högt på agendan, med snabba, enkla och bekväma nyckelord. Med de fyra nya applikationerna kan medarbetarna utnyttja tillgänglig information mer och bättre, vilket resulterar i effektivare arbete och bättre kundsupport. "

tillgänglighet
Apparna, alla utvecklade av Exact, kännetecknas av ett intuitivt gränssnitt. Detta är inte bara användarvänligt, men också snyggt utformat. Alla appar är tillgängliga direkt och kan laddas ner gratis via iTunes. Utvecklingen för Android-appar finns också i schemat för detta år; Den första appen är tillgänglig runt sommaren.

---

Om Exakt
Exact är en mjukvaruleverantör som stöder affärsprocesser från företagare över hela världen. Fokus på finansiella processer har sedan början av 1984 utvidgats till ett komplett ERP-paket för små och medelstora företag. Varje dag hanterar innovativa lösningar som Exact Globe Next, Exact Synergy Enterprise och Exact Online mer än 100 000 lokala och internationella företag över hela världen.

Top