sv.onlinewebcreations.com

Philips (TP Vision) är full av Android TV-enheter, med huvudargumentet att de ger samma snabba användarupplevelse som smartphones. Vid IFA har nya nya modeller just lanserats, inklusive den första Philips Ultra-HD med böjd skärm.

Alla Philips 4K Ultra HD-TV med Android är certifierade av Google. Detta ger tillgång till alla appar, tjänster och innehåll i Google Play Butik. Den Store var gjord för Philips för TV.

Philips levereras också med en UHD 880 Media Player baserad på Android L. UHD 880 kostar 249 euro och måste släppas i början av 2015.

Toppmodellen från TV-serien, 139 och 164 centimeter, enligt bolaget är tänkt för filmälskaren. Ultra-upplösning, den så kallade uppskalningsfunktionen hos Philips, skala upp UHD-bilder (fyra gånger HDTV-upplösningen) till "nästan Ultra HD-kvalitet". 1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra måste garantera smidigt rörliga bilder, speciellt i spel, actionfilmer och sportevenemang, säger företaget.

Philips 8900 är den allra första Philips-TV med en krökt skärm. Den 139 cm (55 tum) stora 4 k Ultra HD-TV har dubbelsidig Ambilight. Företaget är således i linje med en trend som främst sydkoreanska tillverkare har utnyttjat.

I morse avslöjade Samsung inte mindre än sjutton nya krökta tv-apparater i olika prisklasser och skärmstorlekar från 48 till 105 tum vid IFA. Den största 105-tumsmodellen har sålts sedan juli till 200 000 euro.

Top