sv.onlinewebcreations.com

Bruna skiftar tiden för att göra en beställning och få den levererad nästa dag. Hittills kunde kunderna räkna med att ha sin bok eller present nästa dag när de beställde online före 18:00, från och med idag med inköp fram till 11:00.

Expansionen kommer att uppfylla kundernas önskemål och livsstil, som gillar att få något levererat snabbt, men bara på kvällen har tid att krypa bakom datorn eller använda en tablett för att göra en beställning. Bruna har redan förbättrat sina tjänster genom att alltid erbjuda fri frakt. Kunderna kan också hämta de produkter de beställer i en butik efter eget val.

"Det finns ingen bättre service på marknaden än de möjligheter som Bruna erbjuder kring leverans av order, " förklarar generalchef Peter Brouwer. "Med oss ​​handlar det inte bara om sortimentet utan även om erfarenhet. Vi vill betjäna våra kunder på ett utmärkt sätt, i kombination med ett högkvalitativt och varierat sortiment av våra produkter. Detta återspeglas i butikerna liksom Bruna.nl och vår BrunaTablisto app. "

Kunderna kan hitta alla villkor för leverans av en order på http://actie.bruna.nl/gratis-verzend

Top